Arctic Combat

186333387154_453807181317595_97.jpg

Witam

Jak wiemy lada moment wystartuje druga CBT Arctic Combat i dlatego założyłem ten temat.Poszukuję chętnych osób do wspólnej gry podczas trwania CBT.Pewnie zastanawiacie się po co mi ekipa na CBT? Już wam mówię.Na OBT chce ruszyć z tzn. grubej rury i nie marnować czasu na szukanie ludzi .Chce mieć dobrze zgraną ekipę.Jeśli ktoś byłby chętny proszę pisać w temacie lub na gg.6165273.

Wymagania:

- mikrofon(obowiązkowo)

- TeamSpeak 3(obowiązkowo)

-wiek od 16 roku życia

-wysoki poziom kultury osobistej

-zapał do gry i dobry humor

-zaangażowanie sie w sprawy Klanu(Na OBT)

Co oferujemy:

- doskonałą atmosferę i kulturę osobistą

- Server TeamSpeak 3

- Rozgrywki w różnych ligach

-Clan War(OBT)

Osoby chętne do wspólnej gry:

1.Emsee (19 l) (All Points Bulletin,Alliance of Valiant Arms,Battlefield Play4Free,Blacklight Retribution,BlackShot Combat Arms,Cross Fire,Genesis A.D,Ghost Recon Online,MicroVolts,Project Blackout,Repulse Online,War Inc. Battlezone,Warrock,Wolfenstein: Enemy Territory) ( 5 lat doświadczenia)

2.Znudzony (23 l)

3.Radek (myśli nad nickiem)(33 l) (Combat Arms) (2 lata doświadczenia)

4.Świrus (33 l) (Combat Arms) ( 3 lata doświadczenia)

5.Kojack (18 l) (cs 1.6, MW3, BF play4free, Black Shoot)

6.Piatek (22 l) (5 lat doświadczenia)

7.Sacrum (22 l) (Call of Duty 1 i Call of Duty 2) (3 lata doświadczenia)

8.WitamyWNY (19 l)

9OziGladiator (18 lat)(Counter Strike 1.6,Counter Strike Source,Combat Arms,Black Shoot,Battlefield Play4Free,Battlefield Heroes,Wolfenstein: Enemy Territory,Cross Fire,Fear) Ogólnie 4 lata doświadczenia

10.Nestore (22l)

11.Lucyfer (25l)

12.Estivo (Mateusz, 18 l.) - Cs 1.6, CoD 2, CA

For the upcoming closed beta starting from August 22nd, the North America server will open along with the newly located server in Europe allowing players in this region to play under smooth conditions.

Chyba nikomu tego tłumaczyć nie musze.

The Beta-key can be granted as of 21st August, 2012 !
TS 3adres: 79.133.204.205kanał: 15hasło:pisac na gg.
For the upcoming closed beta starting from August 22nd, the North America server will open along with the newly located server in Europe allowing players in this region to play under smooth conditions.

Chyba nikomu tego tłumaczyć nie musze.

Ja mogę wbić pograć z Wami, dobrze się czuję w takich klimatach.

moze napiszecie w jakie fpsy graliscie?

@Kojack

Proszę napisać swój wiek i nick i w jakie mmmofps grałeś.

"Bladziu

Dodałem "Osoby chętne do wspólnej gry:" gry w jakie grali

Jeśli będziesz chciał pograć z nami to proszę napisać tak jak kolega wyżej.

up

OziGladiator (18 lat)(Counter Strike 1.6,Counter Strike Source,Combat Arms,Black Shoot,Battlefield Play4Free,Battlefield Heroes,Wolfenstein: Enemy Territory,Cross Fire,Fear) Ogólnie 4 lata doświadczenia

TS 3 dodany.

Estivo (Mateusz, 18 l.) - Cs 1.6, CoD 2, CA

Zgłaszamy ekipy do turnieju ESL'a i WCC? Swoją drogą niezła kasa na ECC (10k zielonych)

Emm , pytanie z chęcią dołącze ale jest 1 ale , czy po CBT 2 nie będzie wipe czy będzie ? bo jak tak to poczekam na OBT

Estivo (Mateusz, 18 l.) - Cs 1.6, CoD 2, CAZgłaszamy ekipy do turnieju ESL'a i WCC? Swoją drogą niezła kasa na ECC (10k zielonych)

Jutro bądzcie wszyscy na TS to się obgada to.

@

Bedzie wipe

Asterek - doswiadczenie w fpsach, z 6 lat bedzie - gralem w praktycznie wszystkie fpsy, ktore wymieniliscie i jeszcze w pare, ktorych nie wymieniliscie;)

napisalem na gg.

a jak napisze ze gralem 5 lat w mohaa w top clanach :( i jakies 8 w mmofpsy/fpsy i dzisiejsze fpsy/mmofpsy sa za latwe? to mnie przyjmiecie:>

Tak z innej beczki. Próbowałem odpalić grę laucherem i powiem wam, że udało mi się spatchować grę i mam sposób na zalogowanie się od razu. Niestety Plik gry nie czyta uruchomienia poprzez lauchera i nie startuje :(

Skoro taką ogarniętą ekipę zbieracie żeby zacząć z grubej rury grę już w Open Becie potem turnieje itp to może lepiej za CS:GO się weźcie a nie za gierkę f2p gdzie pewnie kilka miesięcy po premierze gra umrze...

Skoro taką ogarniętą ekipę zbieracie żeby zacząć z grubej rury grę już w Open Becie potem turnieje itp to może lepiej za CS:GO się weźcie a nie za gierkę f2p gdzie pewnie kilka miesięcy po premierze gra umrze...

Dzieki misiek za zainteresowanie.Jeśli gra umrze to ekipa będzie dalej i mozna zawsze przejść na inny tytuł.Więc pogramy i zobaczymy jak to bedzie.Jeśli nie bedzie żadnych eventw lub turniejów to będzie to znak,że nie bedzie sensu dalej grac.

Nie lepiej wybrać np właśnie CS:GO lub inny tytuł b2p??

a ty dalej z tym cs'em przecierz ci wyjasnił że jak gra umrze czy nie bedzie sensu grac to sie przeniosą na inną gre eh...

Według mnie nie. Ta gra jest optymalna. Mi CS:GO nie pójdzie.

Zabuza - Cała seria CoD , battlefield bc2 , Cs 1.6 , global offensive , Crossfire , Black shot , Project Blackout , ogolnie doświadczenie w FPS mam dlugie no ale zobaczymy jak bedzie szlo w tej gierce :D

Wiek 18 lat