Arctic Combat

Witam. Jest moze ktos zainteresowany stworzeniem klanu do Arctic Combat ? Sam moge to zrobic, jesli znajda sie ludzie oczywiscie.

Ja bardzo chętnie ;)

zapraszam was do cgem.pl mam tam klan poszukujemy tylko osoby do prowadzenia go wiecej info na cgem.pl

Czyli szukacie clan lidera??

mniej więcej tak

Ja rowniez jednak odsylam do CGEM.PL. Zapraszamy i jak wspomnial juz Isuzu jest potrzebna osoba ktora podjela by sie kierowania sekcja Arctic Combat.

Dziwna ta wasza strona...Ile macie już chętnych graczy??

cgem.pl to jest intro

cgem.pl/gaming tutaj zobaczysz nasze zespoły grające

No ja bym dołączył do klanu ale nie na miejsce Lidera :D

Tylko zwykłego "Szeregowca" ;P

więc zapraszam nawet na to miejsce :)

Tylko troche sie połapać nie moge gdzie tam są zapisy jakieś do AC :D

Ogarnijcie tego ts'a lepiej a nie tworzycie ciągle nowe sekcje, czekałem 1,5h na range "zarejestrowany" żeby przejść na jaki kolwiek kanał ( oczywiście nie dostałem). W regulaminie macie napisane żeby pisać prywatne wiadomości do Adminów/Modów ts'a a tego nie można zrobić nawet do zwykłej osoby...

Kolego aby wejsc na Channel Arctic Combat - w dziale gramy na luzie czy jakos tak ... nie trzbe byc zarejestrowanym wiec to ty sie ogarnij. Wystarczylo znalezc ten channel...

Nie chodziło mi tutaj akurat o Arctic Combat wiec nie spinaj się bo sraczki jeszcze dostaniesz.

W takim razie nalezy ci sie warn za off top :) . Wracajac do tematu jesli ktos by chcial dolaczyc w grze jest zalozony tymaczsowy clan : cgem.

Witam. Jest moze ktos zainteresowany stworzeniem klanu do Arctic Combat ? Sam moge to zrobic, jesli znajda sie ludzie oczywiscie.