Ardis, HI!

Witam,

nie wiem o czym tu właściwie pisać, ale spróbuję ;P Jestem stałym bywalcem na tym portalu, jednak dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować. Mam nadzieję, że nie nabroję ;P.

O mnie:

Nazywam się Adam, pochodzę z miasteczka o nazwie Starogard. Mam za sobą sprawdzone około 200 różnych mmorpgów, przy czym najdłużej zostałem przy L2 (serwer Innova Core) Razem z ekipą prowadzimy 3 kanały na YT (Rectiv13, może ktoś kojarzy :P). Jeden z epickimi filmami, drugi poświęcony grom i 3 na bonusowe i strefę zrzutu :P

tutaj link do najnowszego gameplaya:

Myślę, że narazie tyle o mnie :)

Pozdrawiam :)

Starogard to koło Stalingradu?...hohoho taki suchar

Witaj i miłego pobytu :)

O Ja pierdziu! Witam Ardis nie spodziewałem się że zobacze cie na tym forum :)

Wow, też się nie spodziewałem. Jestem Twoim wielkim fanem ;) Fajnie, że się zarejestrowałeś ;)

Witaj. :)

Siemka:)

Ardis O_O OMyGy !!!

Kocham wasze pierwsze wrażenia, tyle, że już od ponad roku ich nie robicie, ze względu na Rectiv13 razem z Hasae, Hasaem ( nie wiem jak się to odmienia :P )\

No witam na forum mój miSZCZu ^^

No cześć :)

Jestem ciut nieufny i nie wiem czy to faktycznie Ty (spotkało się już podszywaczy), ale tak czy siak witam i miłego pobytu na forum. :)

No witamy witamy :D W końcu od wielu miesięcy ktoś naprawdę sensowny na portalu. :) Ehh ile ja z waszymi filmami godzin spędziłem to brak słów.

Jestem ciut nieufny i nie wiem czy to faktycznie Ty (spotkało się już podszywaczy), ale tak czy siak witam i miłego pobytu na forum.

To napewno JA :P nie podszywam się :)

O Witamy Ardisa. Dziękuje Wam za powrót do robienia filmików :)

Łuhu! Ardis, jak ja Cię lubię.

Pamiętam nawet sytuację, na starym starym Layoucie YT, kiedy to napisałeś jakieś tam ogłoszenie pod kanałem, a w "nagłówku" dałeś "Achtung" a ja, wpadłem na pomysł, że lepsze byłoby "cycki, cycki". Sam nie wiem, czemu to pamiętam.

Aaanyway, jesteście zajebiści. Pozdrawiam!

Witam,

nie wiem o czym tu właściwie pisać, ale spróbuję ;P Jestem stałym bywalcem na tym portalu, jednak dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować. Mam nadzieję, że nie nabroję ;P.

O mnie:

Nazywam się Adam, pochodzę z miasteczka o nazwie Starogard. Mam za sobą sprawdzone około 200 różnych mmorpgów, przy czym najdłużej zostałem przy L2 (serwer Innova Core) Razem z ekipą prowadzimy 3 kanały na YT (Rectiv13, może ktoś kojarzy :P). Jeden z epickimi filmami, drugi poświęcony grom i 3 na bonusowe i strefę zrzutu :P

tutaj link do najnowszego gameplaya:

Myślę, że narazie tyle o mnie :)

Pozdrawiam :)