Arena online

jak wyjdzie jakiś spory update (w co wątpię) i naprawi wszystko co mi się nie podobało to mogę się za nią wziąć !

Jezeli gra nastawiona jest najbardziej na PvP to sciagam :D

ktoś gra w europejską wersję areny online ?????

Na razie jest 1 serwer Moran

Jeżeli ktoś gra lub zacznie grać w tą grę niech tutaj napisze

Opis gry z mmorpg24.net

Z przyjemnością mogę zaprezentować nową grę gatunku MMORPG stworzoną przez Kalicanthus Entertainment, czołowego dewelopera i wydawcę gier na rynku włoskim. Tą nową grą jest "Arena Online" darmowa gra MMORPG 3D typu fantasy. Świat gry jest inspirowany słowiańskimi oraz celtyckimi legendami.

Arena Online

Świat gry Arena Online opiera się na licznych walkach PvP, jedynie kilka miejsc w grze jest wyłączonych z możliwością stoczenia bitew pomiędzy graczami. Gracze mogą organizować się w Gildii, lecz muszą należeć do jednej rasy by móc się wspierać. Wydawca przygotował dla graczy ponadto możliwość uczestniczenia w oblężeniach zamku. Podbój zamków przez gildie sprawia, że gracze mogą zarabiać pieniądze, podobnie jest w przypadku graczy, którzy bronią zamku przed najeźcą.

Nowa i fantastyczna gra MMO

W grze gracz znajdzie szereg licznych Eventów, przez co gra nabierze wartościowego charakteru. Liczne turnieje czy walki w koloseum sprawią, że nie jednemu nowy tytuł gatunku MMORPG się spodoba. Innym pozytywnym aspektem jaki oferuje Arena Online jest możliwość tworzenia specjalnych przedmiotów czy broni.