Arena online

ktoś gra w europejską wersję areny online ?????

Na razie jest 1 serwer Moran

Jeżeli ktoś gra lub zacznie grać w tą grę niech tutaj napisze

Opis gry z mmorpg24.net

Z przyjemnością mogę zaprezentować nową grę gatunku MMORPG stworzoną przez Kalicanthus Entertainment, czołowego dewelopera i wydawcę gier na rynku włoskim. Tą nową grą jest "Arena Online" darmowa gra MMORPG 3D typu fantasy. Świat gry jest inspirowany słowiańskimi oraz celtyckimi legendami.

Arena Online

Świat gry Arena Online opiera się na licznych walkach PvP, jedynie kilka miejsc w grze jest wyłączonych z możliwością stoczenia bitew pomiędzy graczami. Gracze mogą organizować się w Gildii, lecz muszą należeć do jednej rasy by móc się wspierać. Wydawca przygotował dla graczy ponadto możliwość uczestniczenia w oblężeniach zamku. Podbój zamków przez gildie sprawia, że gracze mogą zarabiać pieniądze, podobnie jest w przypadku graczy, którzy bronią zamku przed najeźcą.

Nowa i fantastyczna gra MMO

W grze gracz znajdzie szereg licznych Eventów, przez co gra nabierze wartościowego charakteru. Liczne turnieje czy walki w koloseum sprawią, że nie jednemu nowy tytuł gatunku MMORPG się spodoba. Innym pozytywnym aspektem jaki oferuje Arena Online jest możliwość tworzenia specjalnych przedmiotów czy broni.

Czy będę grał to nie wiem mam teraz w co grać ale ściągam zresztą już drugi raz za pierwszym razem przerwałem Updatera i po ponownym włączeniu ściągną grę po Włosku teraz wygląda że będzie po Angielsku zresztą już za chwile się okaże.

To da się to już ściągnąć jak tak to napiszcie link do rejestracji i do download bardzo PROSZE!

http://www.arenaonline.eu/ link do strony głównej angielskiej wersji po lewej jest rejestracja a po prawej download

a gra jest po angielsku bo sam gram od wczoraj jak bierzecie rase to weźcie blood brotherhood

Ściągam może się spotkamy w grze??

ok ja teraz gram wez sobie blood braterhood jako rase to razem pogramy gra jest na tyle dobra że niema tam leveli tylko skile

Ja też ściągam.

Także chętnie przejrzę ową grę. Już zasysam.

Spoko jakby co mam nick w grze taki sam jak na forum

Liczne PVP yeah To jest to!Jak skończę grać w Wiedźmina to może w to zagram.

Chyba warto zobaczyć. Wydaje się fajna :)

Patchuje się i mam nadzieje ,że nie będzie komplikacji niech każdy napisze kim będzie grał to się może zmówimy macie taki wybór:

Nordics, the Brotherhood

Elves, Forest Dominion

Humans, Justice Order

Nie chce mi się robić opisów więc na dole jest link

http://www.arenaonline.eu/index.php?id=10

Podczas patchu pokazuje jakiś błąd, coś z plikiem amazonka 3d.

Jak rozkmine dam znać dla innych jbc.

Gra mnie rozczarowała ,ponieważ:

1-Słaby system walki

2-Słaby system poruszania się

3-Mało graczy(Wiem ,wiem gra dopiero wyszła ale w jednej wiosce mogę znaleźć jedynie 3 graczy czy to priv do wow-a czy co?)

4-Mało ludzi znających angielski z którymi bym mógł pogadać

moim zdaniem 2+/5

Nie wiem jakim cudem ,ale gra mi się zacina ,a mój komputer przewyższa wymagania gry. No i wersja po włosku.

@up wersje się zmienia w opcjach ;> ale i tak gra jest cienka jak dla mnie.

Powiem tylko po screenach. Po orgazmistycznych opisach stwierdzam ze to mogło być fajne ..........gdzieś w 2002 roku , pozdrawiam

Screeny szpetne, filmik duzo ladniejszy. Zreszta, grafa nie jest wazna;p. O dziwo sciagam to...

a co do graczy każdy zaczyna grena wyspie początkowej dopiero jak osiągnie 5 lv w magi lub walce może popłynąć na główny kontynent gdzie jest więcej graczy coś ala rookgard w tbi

I te szczury do zabijania na samym początku mmm.... :D Tibia?