[ARGO] Closed Beta Team

Witam ;)

W związku z tym, iż 25 lutego 2011 r. ruszają beta testy ARGO Online oraz tym, że każdy kto uzyskał klucz i zgłosił się do Closed Bety będzie do niej dopuszczony, chciałbym zorganizować drużynę, która już od pierwszego dnia testów grałaby wspólnie.

Co prawda nie wiadomo czy wszystko ruszy w podanym terminie, oraz czy gra będzie spełniać wymagania, zarówno moje, jak i reszty graczy, lecz jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to warto byłoby zorganizować się w jakąś grupę, zaczątek pierwszej polskiej gildii.

Wszystkich chętnych proszę o odpowiedź w tym temacie lub o kontakt przez Gadu Gadu pod numer 1807714. Ze swojej strony moje obiecać, że nie kieruje mną "słomiany zapał", więc nie odpuszczę sobie po pierwszym dniu testów. Serwer lub kanał Team Speak/Ventrillo także nie stanowi problemu, jeśli zbierze się wystarczająco chętnych.

Podsumowaując, każdego kto dostał się do zamkniętych testów, zapraszam z wielką chęcią do wspólnej gry, jednocześnie z góry dziękując za wszelką odpowiedź w tym temacie.

Do zobaczenia w grze !

Ja się dołaczam mogę grac mam keya:) wiec jak coś daj znak na gg

Ja i mój brat te mamy już keya:)

Mam keja ale czekem na link do klienta.

Ja też z chęcią bym z kimś pograł. W grupie zawsze raźniej.

A kim swoją drogą zamierzacie grać? Osobiście Noblian'ie mi się bardziej podobają.

Też się do tego pisze !

warn_ico.png
Dzięki Vayneer za wyjaśnienie, jak używać kolorku :P - lexlax

P.s Ja tylko ten kolorek testuje ;d

mod_ico.png
A tka umiesz Aeth ?:>

Ja też, ja też ! Jak zdobęde szybko konto.. :D

warn_ico.png
Ja też wiem jak to się robi ! :D

Dołączam się, nick: Aranisus, chyba ludzików wezmę. Możliwe że wejdę jednak trochę po wystartowaniu, bo mam kompa w naprawie.

Można już pobrać klienta.

http://www.alaplaya.net/forum/viewtopic.php?f=2502&t=428819

Link w poście.

Archeolodzy wiecznie żywi to temat nie do tego CBT omg... a swoją drogą dzięki za downloadera

No i też bym chętnie z wami pograł xD

No właśnie to temat do tego cbt. Jakbyś się interesował to byś wiedział, że cb2 została przesunięta na 8 marca.

A dla zainteresowanych to tu prezentuję link do ostatniej szansy na zdobycie klucza.

http://contest.mmosite.com/index.php/activity/sendkey/argo_closed_beta_key_giveaway

Powodzenia

Tez chetnie z wami pogram. Osobiscie wolalbym nacje Floresslah. Zawsze chcialem rozwalic Technologow :)

ja jestem chętny do gry

Ja już gram pisać na gg:D

PM w grze Etna (Priest Nobilian)

Moj Nick FabianossPL Wojownik ale może bd zmiana zobacze:)

Już gram. Postać Elka - Explorer Nobilean

Witam, ma ktoś może nie potrzeby klucz, bo mnie niestety pominięto w becie.^^.

Witam ;)

W związku z tym, iż 25 lutego 2011 r. ruszają beta testy ARGO Online oraz tym, że każdy kto uzyskał klucz i zgłosił się do Closed Bety będzie do niej dopuszczony, chciałbym zorganizować drużynę, która już od pierwszego dnia testów grałaby wspólnie.

Co prawda nie wiadomo czy wszystko ruszy w podanym terminie, oraz czy gra będzie spełniać wymagania, zarówno moje, jak i reszty graczy, lecz jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to warto byłoby zorganizować się w jakąś grupę, zaczątek pierwszej polskiej gildii.

Wszystkich chętnych proszę o odpowiedź w tym temacie lub o kontakt przez Gadu Gadu pod numer 1807714. Ze swojej strony moje obiecać, że nie kieruje mną "słomiany zapał", więc nie odpuszczę sobie po pierwszym dniu testów. Serwer lub kanał Team Speak/Ventrillo także nie stanowi problemu, jeśli zbierze się wystarczająco chętnych.

Podsumowaując, każdego kto dostał się do zamkniętych testów, zapraszam z wielką chęcią do wspólnej gry, jednocześnie z góry dziękując za wszelką odpowiedź w tym temacie.

Do zobaczenia w grze !