Czyli informację, które podałem są poprawne . Ja wejdę na TS'a jutro o 16 (może troszkę później).
Argo Online - Zapraszam zainteresowanych
Wiekszosc ludzi byla na ts3 i sie przywitala. Dziekuje !
Jutro start ok. 9 rano jesli chodzi o open bete, zas start naszej grupy po 16:30.
Dlaczego? Bo wiekszosc pracuje na rano....
Do uslyszenia jutro na ts3 !
Kto nie dostal adresu ts3 pisac pw.
branoc.
no ja zaczne teraz bo popoludniu prawdopodobnie spotkanie z kobieta wiec teraz trzeba korzystac
Rosjanie zmieniają na florki, Polacy. Zapowiada sie nice zerg w tej nacji
chyba sa mega lagi
oj sa mega mega mega laggi
nick: DaPik
imie: Dawid
klasa: jeszcze nie wiem
rasa: Floress
ts3: wszystko sprawne
Ściągnie mi się gierka to wbijam, dostane namiary na ts'a?
jak cos siedzimy na TS:)
adres ts3 - ts60.net-speak.pl:6410
O hasło na kanał pisać pw na tsie.
Macie może problem z logowaniem do gry. Mianowicie dziś stworzyłem konto, niby działa na stronie, ale w grze już nie bardzo.
jest off za pare minut wlacza serwery
Długo czekaliście na maila po rejestracji?
Mi od razu przyszedł
Napisz na fb, może ci aktywuja. Ta strona robiona przez jakichś debili chyba była, na głównej stronie firmy nie idzie się dostać do account managera, a na stronach gier da się tylko w account managerze hajs do item shopa dodać.
Napisz na fb, może ci aktywuja. Ta strona robiona przez jakichś debili chyba była, na głównej stronie firmy nie idzie się dostać do account managera, a na stronach gier da się tylko w account managerze hajs do item shopa dodać.
Zanim co kolwiek napiszesz takim jezykiem moze zaciagnij informacji dlaczego nie dziala? Serwery sa off maja problemy z rejstracja pracuja nad tym. No ale jak wiadomo najlepiej powyzywac bo wejsc na forum gry i poczytac dlaczego cos nie dziala to juz ponad mozliwosci Wiec nie wiem kto tu jest przyslowiowym de.... ^^
Zanim co kolwiek napiszesz takim jezykiem moze zaciagnij informacji dlaczego nie dziala? Serwery sa off maja problemy z rejstracja pracuja nad tym. No ale jak wiadomo najlepiej powyzywac bo wejsc na forum gry i poczytac dlaczego cos nie dziala to juz ponad mozliwosci Wiec nie wiem kto tu jest przyslowiowym de.... ^^
Co ty ćpasz? Gdzie ci niby pisali że maja problemy z rejestracją? Działa normalnie tylko link aktywacyjny nie przychodzi i nie napisałem tylko o tym, ich strony są okropnie zaprojektowane, account manager na stronie głównej firmy mi nie działa na żadnej przeglądarce, dopiero na stronach do ich gier działa ale i tak nic tam nie ma.
Macie może problem z logowaniem do gry. Mianowicie dziś stworzyłem konto, niby działa na stronie, ale w grze już nie bardzo.
Tez tak mam
udaje się wam grać ja mam duże lagi?
nick: najprawdopodobniej Overshot
imie: Kuba
klasa: Bounty Hunter
rasa: floress ofc
ts3: tak, śmiga
nik: Reglons
imie: Adam
klasa: Jakiś łucznik, czy coś takiego, w każdym razię ranged physical DPS
rasa: florres
ts3: tak