Argo Online - Zapraszam zainteresowanych

Nie wiem jak wam, ale mi nie przychodzi link aktywacyjny na dwa maile (gmail i yahoo). Ktoś wie jak rozwiązać ten problem?

Też czekam na ten link aktywacyjny (gmail i hotmail), ale jakoś doczekać się nie mogę.

nick: CaalDrei

imie: Paweł

klasa: zobaczymy

rasa: floress

ts3: tak

Pierwszy dzien gry, wiec trzeba byc wyrozumialym :P Tez nie moge wejsc do gry, tylko ze u mnie jest tak, ze konto mam, ale nie dziala w grze tylko na stronie :| Ludzie z ts-a mowili, ze lagi sa straszne(!) wiec aeria ma co robic ;p

uwaga !

Kolejny mantience. Musimy czekac.

nick: Ajkillyou

imie: Jarek

klasa: zobaczymy

oczywiscie jesli potrzebujecie jeszcze ludzi.

Ludzi nigdy za wiele :)

mam nadzieje ze po tym mainie nie bedzie lagow juz

poki co niezle 9 lvl priest :) dobrze ze sa te maintence bo nie mam czasu dzis na gre za bardzo :P

nik: StratoxPL

imie: Mariusz

klasa: jeszcze nie wiem

ts3: tak!

Osoby ktore zlozyly podania tutaj w temacie sa zaproszone na kanal ts3 :) Im wiecej tym lepiej ! Pokazmy amerykancom i zajatom gdzie raki zimuja ! Aye sir ! ^^

Aktualnie trwa kolejny mantience wiec uzbroic sie w cierpliwosc. Za ok. 30 minut znowu rusza serwery wiec czatowac panie i panoffie.

Refejlu - Hunter ( assasin ) - lvl 9

Pozdrawiam

dawac teamspeaka ziomeczki i to raz raz.

To ja na razie mam pograne przez problem z gameguard (Error 114) :(

wylacz antywira :D

Też miałem kiedyś problemy z gameguardem, spróbuje go usunąć (Z tego co pamiętam to pliczek GameGuard.des) i uruchomić launchera jeszcze raz, żeby go dossał raz jeszcze.

Posprawdzaj firewalla czy nie blokuje któregoś z elementów (GameGuard.des chociażby)

nik: Blizniak1991

imie: Mateusz

klasa: jeszcze nie wiem

A tak przy okazji moze mi ktos podac ip ts ? :)

działa już serwer ?

adres ts3 - ts60.net-speak.pl:6410

:) pm na tsie po hasło.

Informuje ze mamy kolejny mantience. Badzmy wyrozumiali bo w tytule widnieje napis "beta".

nie policze juz ile razy wylaczali dzis serwa w kazdym razie wiecej jest offline niz online..