Nie wiem jak wam, ale mi nie przychodzi link aktywacyjny na dwa maile (gmail i yahoo). Ktoś wie jak rozwiązać ten problem?
Argo Online - Zapraszam zainteresowanych
Też czekam na ten link aktywacyjny (gmail i hotmail), ale jakoś doczekać się nie mogę.
nick: CaalDrei
imie: Paweł
klasa: zobaczymy
rasa: floress
ts3: tak
Pierwszy dzien gry, wiec trzeba byc wyrozumialym Tez nie moge wejsc do gry, tylko ze u mnie jest tak, ze konto mam, ale nie dziala w grze tylko na stronie :| Ludzie z ts-a mowili, ze lagi sa straszne(!) wiec aeria ma co robic ;p
uwaga !
Kolejny mantience. Musimy czekac.
nick: Ajkillyou
imie: Jarek
klasa: zobaczymy
oczywiscie jesli potrzebujecie jeszcze ludzi.
Ludzi nigdy za wiele
mam nadzieje ze po tym mainie nie bedzie lagow juz
poki co niezle 9 lvl priest dobrze ze sa te maintence bo nie mam czasu dzis na gre za bardzo
nik: StratoxPL
imie: Mariusz
klasa: jeszcze nie wiem
ts3: tak!
Osoby ktore zlozyly podania tutaj w temacie sa zaproszone na kanal ts3 Im wiecej tym lepiej ! Pokazmy amerykancom i zajatom gdzie raki zimuja ! Aye sir ! ^^
Aktualnie trwa kolejny mantience wiec uzbroic sie w cierpliwosc. Za ok. 30 minut znowu rusza serwery wiec czatowac panie i panoffie.
Refejlu - Hunter ( assasin ) - lvl 9
Pozdrawiam
dawac teamspeaka ziomeczki i to raz raz.
To ja na razie mam pograne przez problem z gameguard (Error 114)
wylacz antywira
Też miałem kiedyś problemy z gameguardem, spróbuje go usunąć (Z tego co pamiętam to pliczek GameGuard.des) i uruchomić launchera jeszcze raz, żeby go dossał raz jeszcze.
Posprawdzaj firewalla czy nie blokuje któregoś z elementów (GameGuard.des chociażby)
nik: Blizniak1991
imie: Mateusz
klasa: jeszcze nie wiem
działa już serwer ?
adres ts3 - ts60.net-speak.pl:6410
pm na tsie po hasło.
Informuje ze mamy kolejny mantience. Badzmy wyrozumiali bo w tytule widnieje napis "beta".
nie policze juz ile razy wylaczali dzis serwa w kazdym razie wiecej jest offline niz online..