Argo Online - Zapraszam zainteresowanych

Witajcie argonauci!

Serdecznie zapraszamy do gry nowych graczy - oraz tych którzy zrobili sobie przerwę przez zajścia z lagami!

Co oferuje nam gra na tą chwilę :

- dużo dużo expa

- odkrywanie nowego świata

- interesujące starcia pvp i pve

Do tego gildia którą stworzyliśmy zrzeszyła już ponad 30 graczy z Polski, jest się z czego cieszyć :))

Stworzyliśmy bardzo dobre i zgrane community które oferuje nowym graczom:

- pomoc w questach

- Hunt bossów

- wyposażenie wykoksowanych itemków z górnej półki !

Pm w grze : Violet, MooMoo, Zadra, Haunt , Satan, Cantana :)))

Gorąco zapraszamy! Nie ma lagów :D

Uwaga! Od jutra bonus expa 50% przez cały dzień także wszystkich niezdecydowanych zapraszamy ! Świetna zabawa, przyjemne bicie bossów. Gra warta uwagi, a dla wszystkich co patrzą na grafikę to mogę powiedzieć, że gra nadrabia swoją grywalnością.

Nie miałem styczności za bardzo z tym tytułem, wygląda dość ciekawie. Ale mam jedno ważne pytanie: to grindownik czy questownik? Z tego co wiem, w grze jest wbudowany bot, to ciut mnie odstrasza... Jak to wygląda podczas gry? Ktoś mógłby coś powiedzieć? :)

Nie miałem styczności za bardzo z tym tytułem, wygląda dość ciekawie. Ale mam jedno ważne pytanie: to grindownik czy questownik? Z tego co wiem, w grze jest wbudowany bot, to ciut mnie odstrasza... Jak to wygląda podczas gry? Ktoś mógłby coś powiedzieć?

Hmm, ja większość czasu robię questy bo jest ich mnóstwo (nie wiem jak będzie na wyższym lvlu, ale na razie jest ich dużo), a co do bota to nigdy go jeszcze nie użyłem bo wole grać samemu, ale szczerze to wolałbym żeby nie było go w grze.

Bot jest w sumie wygodny, ale nie zostawiałbym go bez opieki bo potrafi po ztargetowaniu moba po chwili go olać i pójść tłuc następnego, a takie coś moze się skończyć zgonem. No i niestety często się zacina, tj. targetuje moba który jest kilka kroków od niego, wywala "target too far" i staje.

questownik i grindownik, i bardzo mocna zespołowa gra:)

Powiem to tak bota mozesz ustawiac max do 30 lvl pozniej wszystkie mapy sa open pvp wiec o farmieniu na bocie zapomnij :)

Open pvp? No to już brzmi bardzo ciekawie. Takie PK jest "legalne" czy za taki proceder mamy jakiś negatywy? Np. Jak w Lineage 2 naliczało karme, im więcej bardziej czerwony nick i szansa na wydropienie z siebie jakiegoś itemka?

Jakoś nie umiem się przemóc do tej gry ... wchodze i widze słabą grafike, denerwujący movement i cały ten UI a jak dowiedziałem się że tylu polaków chce zacząć grać to pomyślałem że jednak to będzie moje nowe mmo, no cóż poczekam na start innej gry mmo.

Ja szukam jakiegoś zapychacza czasu do momentu innych fajnych tytułów: ArcheAge, ArchLord 2, Bless, Skyforge, Hex, na te tytuły najbardziej czekam. A teraz gra wydaje się w miarę sympatyczna, chodź na razie siedze na początkowej lokalizacji i biegam z jakimś szczeniakiem jako summon "beast". Zobaczymy jak to wygląda dalej :P

Open PvP bez kar ze wzgledu na 2 nacje jak w wowie

Zanim ktos do konca skresli ta gre niech najpierw zawita do nas na TS :) Tam zawsze ktos cos wyjasni i pogada hehe Mila atmo i jak juz pisalem wczesniej zadko kiedy mniej niz 10 osob tam siedzi (chyba ze w nocy). Gildia nam sie rozrosla juz do 40+ graczy. W godzinach szczytu jest 30/35+ osob online.

Coraz więcej nas się robi z każdym dniem. Jest też coraz więcej zabawy, więc zapraszamy wciąż nowych to graczy to spróbowania. Na TS aż miło posiedzieć, pośmiać się czy razem questować.

NIC TYLKO WBIJAĆ (:

Witam was!.

Polecam gildie wieczorami koło 20 ludzi na TS3 siedzi jest z kim pogadać podpytać się co i jak gdzie bez problemu każdy pomoże.

Na start dodatkowo można załapać się na Taxi ( power lvlig )

Jako stary wyjadacz z silka powiem jedno ta gra jest bardzo podobna jeśli chodzi o grind do silkroad dlatego przyciągnie mnie na dłużej !

Polecam!

Witam serdecznie,

Ktos jeszcze nie zasmakowal tego tytulu, a chcialby, a nie ma z kim zagrac? Zapraszam ! Wkoncu kwintesencja gier mmo jest gra zespolowa ! Wspolne questowanie, grindowanie, explorowanie lokacji to jest wlasnie to co misie lubia najbardziej :) Pisze z gory ze w Argo gralem okolo 2h i jestem nowicjuszem. Rodacy pomozecie ? :D

Wymagania sprzetowe ma niskie wiec kazdy fan oldskulowych gier powinien byc zadowolony ! :)

Zainteresowani niech zostawia slad po sobie - forma dowolna lecz czytelna i mila dla oka ^^

Wzór podania ( rekrutacja free ) :

nik: twój wybór ! - bez wulgaryzmów.

imie: twój wybór ! - prawdziwe.

klasa: twój wybór ! - każda klasa mile widziana.

rasa: floress ! - obowiązkowo.

ts3: tak ! - minimum na nasluchu.

Tekst koloru szarego ( bialego - kto jak woli ^^ ) to wzor, zas czerwonego przyklad. Info dla mniej kumatych ;)

Strona glowna: http://argo.usergames.com/

Download: http://download.usergames.com/argo/client/Argo_Live.zip

Fb: https://www.facebook.com/ArgoGamePL