Beta to beta
Dziekuje za frekwencje na tsie bo bylo nas w porywach 15 osob !
Beta to beta
Dziekuje za frekwencje na tsie bo bylo nas w porywach 15 osob !
jutro może już będzię lepiej
jutro może już będzię lepiej
Chyba jednak nie.
Lagi niestety cały czas są, miejmy nadzieję, że do wieczorka w końcu naprawią. Na czacie można zauważyć iż cały czas support o jakiejś rekompensacie mówi.
Lagi niestety cały czas są, miejmy nadzieję, że do wieczorka w końcu naprawią. Na czacie można zauważyć iż cały czas support o jakiejś rekompensacie mówi.
Cos takiego bylo na chacie? To milo :> Niestety dalej sa lagi :/ ale jak to maciek napisal beta to beta
to dzis znow beda maintence i offline serwer.. jak wbije to pewnie za 2 tyg jak sie uspokoi bo wczoraj sie nie dalo grac
Tutaj macie posta z facebooka:
Greetings Argonauts,
As you might have noticed, we are still experiencing latency problems (commonly known as lag) on our services.
We are determined to resolve all the related issues regarding this problem and staff and engineers from the developer, the IDC, and our technical teams have been working to fix this.
Therefore we would like to point out that if you are playing in the beta at the moment you may experience some issues. We do need to have people playing the game, while we are analyzing the data and the behaviour of the server.
If you are willing to assist, we would be very happy if you could stay in game and interact with the game as much as possible.
Once we have eliminated the problem, the game will work properly and your participation in this beta test would be greatly appreciated.
Thank you for your understanding and we will keep you posted on our ongoing investigation.
The UserGames team
Z tego co zrozumialem bez ludzi w grze bedzie im ciezko to wszystko naprawic i chca abysmy starali sie w niej robic co tylko sie da Mysle ze ustawienie bota na niskolevelowych mobach wystarczy. Post dodali 4 min temu
Godz. 13:20 - brak lagow? :> hehe Zobaczymy co bedzie za pol godz
Godz. 14:02 - dalej brak lagow ^^
działa już gra jakoś w miare normalnie ?
może mi ktoś podać link z rejestracją, bo nie mogę nigdzie znaleźć przycisku "register"... =/
Będzie ktoś na tyle uprzejmy i wyśle mi plik GameGuard.des? Bo usunąłem go z nadzieją że pobierze się raz jeszcze ale niestety tak się nie stało..
Albo już nie ważne, zrobię sobie re-install
może mi ktoś podać link z rejestracją, bo nie mogę nigdzie znaleźć przycisku "register"... =/
Gorny, prawy rog pisze na pomaranczowo malymi literami: Log in / Register
Mi tam sie nie spieszy z lvlowaniem Beta ciagle trwa i trzymajmy sie tego ze to beta. Fakt ! Moze to irytujace ze sa lagi i ciagle mantience ale wkoncu po to jest wersja beta gry aby wylapac jak najwiecej bledow, bugow i problemow z serwerem
My gracze musimy wspomagac projekt jak mozemy np. po prostu grajac, a nie od razu sie zniechecac i uciekac z serwera... brac sie w garsc i okazcie cierpliwosc dla UserGames ! Okej ?!
PS. Mamy weekend majowy wiec moja frekwencja spadnie jesli chodzi o ts3 i sama gre ale nie martwcie sie o mnie ^^ hehe Mam szanse odpoczac w ten majowy weekend z moja kobieta To tak na marginesie.
Przypominam ze ts3 jest ciagle aktywny i z checia kazdego tam ugoszcze pod warunkiem ze pokazesz potencialny kolego kulture i szczypte zjadliwego humoru Trollom i innym decydentom mowimy " NIET ! " .
Pozdrawiam
Towarzysz Refejlu ( Dla nie ktorych z ts-a Refejku hehe ).
Mam napis Authentication has been failed. i nie loguje mi się, robiłem inne konta i nic, macie jakąś radę?
Lagow brak takze wbijac ludzie
Mam napis Authentication has been failed. i nie loguje mi się, robiłem inne konta i nic, macie jakąś radę?
Musisz aktywowac konto z emaila ktory powinien Ci przyjsc.
W oknie loginu musisz wpisać e-mail który podałeś przy rejestracji a nie login który sobie wymyśliłeś.
Meczylem sie z tym 3 godziny ;D Email i haslo musisz wpisac a nie login i haslo
Lagów brak, gra się całkiem w porządku, 12 level wbity.
Crafterka, przynajmniej metal work mocno uzależnieny od etherium które wypada jak wypada, raz tak raz nie : <
Podoba mi się fakt, że mimo tego, że jako chaser w sumie latam tylko z dualami, bo do nich mam skille, to wciaz mogę equipnać i używać rifle'a i heavy artilery. Można dzięki temu agrować bosy nie sciągając razem z nimi reszty syfu : D
Ekipa rosnie w gldi obecnie 20 + takze zapraszamy Co dzien robimy po pare world bosow , ubieramy cala gildie
No i zbieramy sie na pvp z ruskimi !