Witam szukam ludzi chetnych do wspolnej gry obowiazkowy TS3 jutro zamierzam z rana zakupic gre i zaczac swoja przygode jako rozbitek
Wymagania
ts3
mikro
wiek 20+
Witam szukam ludzi chetnych do wspolnej gry obowiazkowy TS3 jutro zamierzam z rana zakupic gre i zaczac swoja przygode jako rozbitek
Wymagania
ts3
mikro
wiek 20+
Jeśli nie macie i7 16 gb i titana t sobie pogracie co najwyżej na low i to ze zwiechami
Spoko akurat kompa kupilem tydzien temu i spelnia wymagania
cześć.weź dodaj na steamie something1908
też szukam kompana.wez daj na siebie jakis namiar albo tsa i nick
Nie pogracie bo optymalizacja jest skopana. Na uber sprzecie malo komfortowo sie gra. Na LOW wymaga 660gtx, na ultra Titana X. Testowalem na i5 3570k 3,4ghz + turbo 3,8ghz, 16gb ram 1866mhz, hd asus 7850 2gb i gra grywalna jest na low przy hd. Mam nadzieje ze kompy macie z najwyzszej polki
ja mam i7 4790k gtx 980 i mam 50 fpsow na high teksturach w hd także nie narzekam.szukam kompana i proszę żeby założyciel tematu dał na siebie jakieś namairy
ja mam i7 4790k gtx 980 i mam 50 fpsow na high teksturach w hd także nie narzekam.szukam kompana i proszę żeby założyciel tematu dał na siebie jakieś namairy
I przy wiekszych akcjach spadki fpsow. Ja z kumplem poczekamy na lepsza optymalizacje, po za tym to nawet nie beta gry wiec powodzenia
Witam jak jestescie chetni grajcie na playark.pl ip: 176.9.120.165 mamy juz ekipe i wybudowana baze ktora dalej rozbudowujemy. Jesli ktos z was jest zainteresowany gra z nami w druzynie prosze o zlozenie podania na forum playark.pl ekipa naprawde spoko jestesmy topowa druzyna na serwerze gra nawet tutaj GrabaGra
jesli zdecydujesz sie dojsx do nas mozesz liczyc na pomoc i wspolna zabawe podczas wspolnej gry:) na gtx970 i 8gb ram wszystko mi chodzi pieknie na ultra nawet podczas streamowania.
jak na ultra? kolega wyzej ma lepszy sprzet i ma 50 fpsow na wysokich w hd. Nie czaje.
Wiecej niz 50 fps nie trzeba to nie strzelanka poza tym do weekendu maja robic aktualizacjd ktore poprawiaja optymalizacje gry chociaz ja na nia nie narzekam bo wszystko pieknie chodzi poza tym nikt nie karze ludziom by grali na ultra. Wczoraj caly dzien streamowalem i elegancko chodzilo mimo obciazenia kompa OBS-em. Gra swietna polecam ! Pamietajcie ze to wciaz beta i gra bedzie poprawiana i optymalizowana wczoraj byly ze 3-4 aktualizacje a dzis juz kolejne.
Wiem ze gra swietna bo pogrywam, ale 30-40 fpsow to dla mnie za malo. Fakt sprzet mam sredni ale skoro wiesiek 3 czy farcry 4 chodza mi na maxymalnych ustawieniach to ten twor tez tak powinien chodzic. Poczekam na updejty.
Graj na tym serwie co podalem sporo ludzi sami polacy praktycznie
wbije wieczorem na ts do Ciebie jak wroce z pracy.
Hej, niedawno zakupiłem ARKa i dopiero teraz mam czas grać. Szukam jakiegoś serwera najlepiej oficjalnego, ale nie wzgardzę też dedykiem gdzie znajduje się już jakaś grupa graczy.
Próbowałem wczoraj wbić na ten playark.pl ale bez skutku, tak samo z tym RatsCave - może źle to robię.
Przydałaby się pomoc w ogarnięciu gry, znaczy jakieś tam podstawy już wiem ale jednak nie wszystko ogarniam.
Wymagania
ts3
mikro
wiek 20+