Ark Survival Evolved

Witam. Chciałbym zaprosić serdecznie do niesamowitej gry surwiwalowej. Ark jest dostępny na steam z wczesnym dostępem. Gra jest bardzo mocno wciągająca. W raz z kolegami założyliśmy serwer. Jest dostępny dla 34 graczy ( w miarę dużego zainteresowania liczba slotów będzie powiększona). Serwer stoi od wczoraj ping jest do 50. Serdecznie zapraszamy chętnych do grania.

Uszanowako.
Bencfalski

PS. Jeżeli źle opublikowałem to proszę o przeniesienie na odpowiedni dział. Dziękuję z góry.

[PL] The_Tribe 5.62.106.138:27015

Nie moge znalezc serwera

Musisz tak. Klikasz prawy przycisk myszki na steam na dole na pasku twoim i masz serwery. Filtr ustawiasz na ark i odświeżasz i czekasz aż znajdzie Tobie wszystkie serwery. Szukasz gdzie liczba graczy jest do 34 , oraz nazwę [PL] The_Tribe dodajesz do ulubionych i masz.

szukam i szukam i nie moge znalezc tylko 1 serwer widzialem co ma 34 sloty

Ile masz serwerów arka ? dokładna liczba

4280

ja mam np 4577. Spróbuj odświerzyć jeszcze raz

możesz po prostu dodać mnie też na steam i przeze mnie wejść.

to podaj swojego steama

Bencfalski nick. Piersi jako awatar.

Zapraszam na nasz Polski serwer:

[EU][PL] Rats Cave PVP-RP *NEW*

wklejamy w WWW: steam://connect/84.200.7.8:27441

Dostępny również z przeglądarki public serwerów.

Server postawiony na bardzo dobrym Niemiecim hostingu (24 rdzenie itp)

Witam. Chciałbym zaprosić serdecznie do niesamowitej gry surwiwalowej. Ark jest dostępny na steam z wczesnym dostępem. Gra jest bardzo mocno wciągająca. W raz z kolegami założyliśmy serwer. Jest dostępny dla 34 graczy ( w miarę dużego zainteresowania liczba slotów będzie powiększona). Serwer stoi od wczoraj ping jest do 50. Serdecznie zapraszamy chętnych do grania.

Uszanowako.
Bencfalski

PS. Jeżeli źle opublikowałem to proszę o przeniesienie na odpowiedni dział. Dziękuję z góry.

[PL] The_Tribe 5.62.106.138:27015