Arma 2 - pożyczenie

Witam serdecznie!

Temat chciałbym poruszyć, ponieważ niedawno poznałem grę z tytułu, i chciałbym spytać, czy żaden z użytkowników nie miałby może Army 2 razem z Operation Arrowhead, ponieważ chciałbym pograć w tą grę i zastanowić się nad zakupem. Od razu mówię, że nie jestem jakimś Trollem, który zabierze konto, i nawet mogę dać w zastaw konto League of Legends poziom 28 North America, mam nadzieję, że jakaś dobra dusza się znajdzie,i proszę nie brać pod uwagi "Kradzieży konta", ponieważ sam kiedyś takowe straciłem i nie mam zamiaru być przysłowiową "Świnią".

Dziękuję za uwagę.

Heh ;d Zacznijmy od tego masz 4 posty ! Naprawde myslisz , ze ktos ci uwierzy ? Do rzeczy jeżeli chcesz grac w dayz to można mięć obie pirackie wersje i dzieki temu mozna grac na kilku serwach nawet na 1 polskim .

Dobrze, proszę cię o jedno - zobacz, samo forum nie promuje piractwa, ja także, dlatego zastawiam konto w League of Legends? Powiedz mi, czemu, przez brak odpowiedniej ilości postów moja prośba nie miałaby być zaakceptowana? Nie jestem kolejnym idiotą, który chce wykiwać bylejaką osobę, tylko normalnym obywatelem, który po prostu zastanawia się nad kupnem gry i chciałby ją pożyczyć. Najwidoczniej od Ciebie tej oto gry nie dostanę, ale według mnie są jeszcze dobrzy ludzie, którzy nie są typowymi "Stereotypiarzami", tyle ode mnie, Pozdrawiam.

Nie wiem Kacper czy jesteś nowy w "internetach", ale o takich rzeczach możesz sobie pomarzyć jeszcze ze względu, że jest to Polska. Nikt Ci sam z siebie nie da kluczy, a jeszcze dlatego, że nikt Cię nie zna. W internecie jest bardzo duża bezkarność, a nie promowanie piractwa nie jest czynnikiem, który pomożę Ci kogoś przekonać. Prędzej udławię się pijąc poranną kawę niż ktoś Ci da na tym forum te kluczyki, mówię śmiertelnie poważnie...

Jak podoba Ci się Arma 2 to kupuj dodatek i będziesz zadowolony

Kolego, napisałem, że - chcę przetestować, dlatego nie pierdziel mi tu o "kupowaniu od razu"

Double acc.Brawo.

To może przetestuj sobie Arma 2 Free? Myślę, że jakoś znacząco rozgrywka się tam nie różni więc nie widzę problemu... Nikt nie kwestionuje Twojej uczciwości, przecież istnieje szansa, że pograsz, przetestujesz, oddasz konto i po sprawie. No właśnie, SZANSA. Nikt nie ma co do tego PEWNOŚCI i właśnie dlatego nie powinieneś liczyć na to, że ktoś będzie ryzykował. Bo po co?

Temat zamykam, a autor ban za mulltiaccount.

Witam serdecznie!

Temat chciałbym poruszyć, ponieważ niedawno poznałem grę z tytułu, i chciałbym spytać, czy żaden z użytkowników nie miałby może Army 2 razem z Operation Arrowhead, ponieważ chciałbym pograć w tą grę i zastanowić się nad zakupem. Od razu mówię, że nie jestem jakimś Trollem, który zabierze konto, i nawet mogę dać w zastaw konto League of Legends poziom 28 North America, mam nadzieję, że jakaś dobra dusza się znajdzie,i proszę nie brać pod uwagi "Kradzieży konta", ponieważ sam kiedyś takowe straciłem i nie mam zamiaru być przysłowiową "Świnią".

Dziękuję za uwagę.