Szukam kompana/kompanów do Army 2 na modzie wasteland. Wymagany voip, oryginał army 2 co i mutacja.
Kontakt w temacie, pw lub gg 8262428
Szukam kompana/kompanów do Army 2 na modzie wasteland. Wymagany voip, oryginał army 2 co i mutacja.
Na czym mniej więcej polega mod?
no właśnie o co z tym chodzi ? bo mam podstawkę Army 2 bez dodatku i jestem zaciekawiony.
Dodatek jest potrzebny niestety. Ogólnie wasteland opiera się na pvp między 2 frakcjami - blufor(niebiescy) i opfor(czerwoni). Do tego dochodzą independent(zieloni) - oni mogą strzelać do wszystkiego. Zazwyczaj obie strony budują bazy gdzieś na czarnorusi i jedni starają się zabić drugich. Na mapie jest pełno broni w skrzynkach/samochodach (których też jest pełno). Od czasu do czasu na mapie spawni się lepszy sprzęt typu helikoptery, czołgi, APC, ew. zrzut skrzynek z lepszą bronią i tam koncentruje się strzelanie. Można powiedzieć że to takie ulepszone dayz bez zombie i oparte czysto na pvp. Niby jest tam jakiś system głodu i pragnienia ale to nie jest nic wielkiego i za bardzo tego nie czuć. Jak coś to mogę pomóc co i jak się ogarnąć w zasadach gry. Nic trudnego.
Pisze sie na to ;-) Gram czasami w DayZ (Juz od wrzesnia), więc wróce do Army .
Myślę że 4 osoby byłoby jak w sam raz, i do helikoptera, i do transportera się zmieści. A i siła ognia odpowiednia. Oczywiście nie mam nic przeciwko większej ilości graczy, ale z umiarem bo ciężko będzie serwer znaleźć
EDIT: Kto chętny dzisiaj o 19:00 ?
To nie jest gra f2p jak mniemam ?
Niestety, trzeba mieć Armę 2 OA lub CO
BUMP