ARMA 3 - poczuj się jak na wojnie

NAGRODA:

ARMA 3 - Steam Key

WYMAGANIA:

- 200 postów,

- krótka informacja dlaczego Ty, a nie ktoś inny (minimum 3 zdania). Idioci z góry będą eliminowani.

Regulamin:

1. Jak powyżej, minimum 200 postów.

2. Nie spamujcie, to nic nie da.

3. Konkurs zaczyna się o 12:05, kończy o 16:00.

4. O 16:30 napiszę, która osoba mnie do siebie przekonała.

Uwielbiam gry podobne do Army, dlatego, jeśli wygram oczywiście, klucz się nie zmarnuje, bo będę go używał.

I robię takie oczka :)

Kot-w-butach.jpg

JA! a dla czego ? bo jestem fanem tej gry (jak i innych symulatorów) i bardzo jej potrzebuje do PR moda niestety sam nie moge sobie pozwolic poki co na ta gre bo sie przeprowadzam i ciulam kase;p

to cala historia

Jakoś nigdy nie miałem okazji przetestować żadnego takiego prawdziwego symulatora pola bitwy. Jakoś nie mam przez to wyrobionego zdania na temat tej marki. Klucz pomoże mi to zmienić.

Bo lubię "gry" wojenne, kiedy tylko mogę jeżdżę na PB.

Aktualnie gram w AA3 i chciałbym sprawdzić realizm ww grze.

Mój budżet został wyczerpany, bo grafika mi się spaliła, w moim piekarniku, podczas wypiekania, a żona nie chce mi dać kasy na kolejną "głupotę"

Dlaczego ja?

Wspominałem już o tej grze na tym forum.

Jestem weteranem gier z serii Operation Flashpoint, ArmA1 (dość krótko), ArmA 2 (bardzo długo, od premiery po dziś dzień).

Jestem członkiem społeczności ArmA oraz klanu =NN=, w którym rozgrywamy misje kooperacyjne na ok. 30-40 osób wraz z innymi klanami.

Jestem twórcą kliku misji pod dwójkę, szkole radiooperatorów, pilotów śmigłowców transportowych oraz dowódców drużyn ogniowych (fire team - 4 osobowe).

Dlaczego biorę udział w konkursie?

Bo brakuje mi funduszy na zakup ArmA 3. Komputer już został zmodyfikowany na potrzeby tej produkcji (dostałem wersje Lite od kolegi podczas Alphy).

Dzięki tobie będę mógł dalej działać prężnie na scenie ArmA i pomagać nowym graczom.

Ja ostatnio zmieniłem komputer na nowy i niestety nie zostało mi już ani grosza, nawet jestem pare zł na minusie, a ta gra to narazie najbardziej oczekiwana pozycja na mojego potworka.

teraz mam możliwość wylosowania Klucza do ARMY3, więc może sie uda : )

Pozatym miałbym fajną niespodzianke dla brata który od 10+ lat fanatycznie interesuje sie wojskiem (co chwile przypomina mi że jak będziemy mieli ARME 3 to sie zapisze do jakiegos teamu i będzie grał) zamierza w przyszłości iść w tym kierunku.

Dodam, że przed spaleniem sie karty graficznej w starym komputerze, brat bawił sie w edytorze i robił całkiem fajne misje przy których później ja bardzo miło spędzałem czas.

Nie grałem w żądną grę ARMA, do tego zawsze gdy planowałem kupić drugą cześć przez brak funduszy musiałem zapomnieć o tym :) Nie będę świrował jak większość, napiszę wprost, że nie grałem, a chciałbym :)

Na chwili wstępu bardzo mnie zaskakują ludzie, którzy w otoczeniu hipokrytów, idiotów potrafią coś dać od siebie za darmo. Sam należę do części osób, które lubią dawać lub pomagać za uśmiech, który wraz z tym "błyskiem w oczach" powoduję mimowolną przyjemność i pewność, że uszczęśliwiając innych pomagasz sam sobie, a także cytując świetną reklamę to co oddajesz prędzej czy później do ciebie powróci.http://www.youtube.com/watch?v=SUjBF3FSZpU Po chwili refleksji niech zacznę.

Zacznę od tego, że swoją przygodę z tą grą zacząłem, od drugiej części gry + OA rok temu w wakacje zachęcił mnie do tego kolega, który swoją przygodę zaczął znacznie wcześniej, który to poświęcił tej grze dziesiątki godzin, od przejścia kampanii, po wspólną grę, aż po grę w team'ie którym to codziennie trenowaliśmy by w niedzielę przetestować, wszelkie misje, które też sam próbowałem tworzyć (polecam świetna zabawa). Lecz co tak naprawdę jest w tej grze co tak przyciąga ? Na pewno od razu rzuci nam się mapa, taak pięknie duży teren, w którym to jedzie się spokojnie 10 minut niekiedy więcej, by dotrzeć ze wcześniej ustaloną taktyką z ludźmi na ts'ie i starać się wykonać cel. W porównaniu do innych gier, znanych wielkich firm, to Arma je przewyższa kilku krotnie tworzone w garstkę osób (Armę III stworzyło 30 osóB). Klimatyczna kampania, świetny dźwięk (który często jest pomijany w innych grach), realistyczność (wypatrywanie wrogów, piękna trawa !, fizyka jak tor kuli a poruszający się obiekt, gdzie wtedy liczy się doświadczenie) rozmaitość pojazdów i broni, ale czym jest ta wisienka na torcie co sprawia, że gra przedłuża się na setki godzin i całość to cud, miód i orzeszki ? MODY ! PRL, ACE, DAYZ (najbardziej znane). Na temat modów, skryptów można by było pisać długo, ale nie trzeba każdy wie o co chodzi. Tak naprawdę moja przygoda z Arma 2 skończyła się gdy już można było zakupić i grać w następną 3 część gry. Wtedy team przeszedł na 3 cześć wraz z moim kolegą, do innych drużyn nie miałem ochoty dochodzić i powolną śmiercią przestałem grać całkowicie. Dlatego tak bardzo zależy mi na wygranej :)

Cóż chciałbym ten klucz nie tyle dla siebie co dla dobrego kumpla. Grał we wszystkie części AA i Army, po prostu uwielbia symulatory tego typu i z tego co wiem w A3 nie miał okazji grać, a chciał. Aktualnie sytuacja nie pozwala mu od tak zakupić gry, bo mieszka sam z matką, a w tym roku studia rozpoczyna. Więc wiadomo, przeprowadzka, czynsz i dlatego do roboty musiał śmigać przez całe wakacje. Jako iż znamy się od dzieciństwa fajnie by było go jakoś 'pozytywnie zaskoczyć'. Dlatego właśnie chciałem żebyś mi dał ten klucz :)

Nie grałem w żadną część, chętnie spróbowałbym czegoś nowego, jest to dobra odskocznia od BF'ów i CoD'ów.

Aaaah, Arma! Tyle żeśmy wieczorów razem spędzili! Tyle w dayZ snajpili! Tyle żeśmy razem przeżyli! Oh Armo, oh Armo!

Nie grałem w żadną ARMĘ, a chętnie bym spróbował. Jeżeli dasz mi kluczyk nie pogardzę nim.

Ja spróbuję wziąć udział w konkursie. Można powiedzieć, że kolekcjonuje gry na Steam, a Arma 3 wygląda na dobrą produkcję, więc na pewno zagrałbym z przyjemnością. Dziękuję za inicjatywę. Pozdrawiam

Dlaczego ja? Proste. W dwójkę przegrałem dobre pareset godzin. Lwią część na multi, bo to gra głównie sieciowa. Dużo także w DayZ. Dlaczego chciałbym zgarnąć Arme III? Jestem jej wielkim fanem. Śledziłem jej historię od samej zapowiedzi, znalazłem się w grupie szczęśliwców Alphy, lecz niestety nie mam kasy na kupno samej gry. Jestem doświadczonym graczem tych symulatorów i możesz mieć pewność, że jeśli trafi do mnie, nie będzie leżeć na półce. Byłbym niesamowicie wdzięczny, jeśli zdecydowałbyś się darować ją mnie. Pozdrawiam

Wpadłeś na forum z grubej rury :]

Posiadam A1+A2+OA+PMC (Kiedyś A3 Lite) tylko brakuje 3 w kolekcji

Z serią od BI jestem od samego początku,zaczynałem przygodę z Operation flashpoint w 2002r spędziłem mnóstwo czasu na tym wirtualnym polu walki.

Początki były trudne,gra miała swój specyficzny target,ale stało się, że pokochałem tą grę.Edycję GOTY katowałem niemiłosiernie.Potem gra poszła w zapomnienie do czasu, gdy wyszła ArmA Armed Assault,niestety miałem, wtedy słaby komputer i za dużo czasu nie było mi dane spędzić z tą produkcją.Aktualnie gram tylko w DayZ,ale całe A2 wymaksowane +trochę multi (ACE/ACRE i inne mody) trochę misji w coopie. A3 miałem kupić w early acces, ale jakoś nie pykło.

To taka moja mała przygoda z serią arma/OP

Dziękuję wszystkim za udział. Zwycięzca niestety może być tylko jeden, a jest nim:

swiatloplis

Klucz zostanie wysłany do 40 minut

:)

NAGRODA:

ARMA 3 - Steam Key

WYMAGANIA:

- 200 postów,

- krótka informacja dlaczego Ty, a nie ktoś inny (minimum 3 zdania). Idioci z góry będą eliminowani.

Regulamin:

1. Jak powyżej, minimum 200 postów.

2. Nie spamujcie, to nic nie da.

3. Konkurs zaczyna się o 12:05, kończy o 16:00.

4. O 16:30 napiszę, która osoba mnie do siebie przekonała.