Także tego co sądzicie o Armie 3? Chodzi mi dokładnie o multiplayer'a a słyszałem że bronie i to wszystko jest na dość wysokim poziomie. Jak na razie posiadam BF3 i zawiodłem się szczerze mówiąc więc Arma to raczej nie jest coś ala Bf3? A jak nie to jaką inną gre FPS z BARDZO DOBRYM multi mogli byście mi polecić? (max do 120zł)
ARMA 3 ~ Polecacie?
Arma 3 jest symulatorem wojennym, a BF3 to arcadowa strzelanka. Mimo, że są to gry FPS to można to zaliczać jako dwie kompletnie inne gry.
Właśnie ogladałem let's play'e Army i te mapy tosą jeszcze większe niż BF ;/ Więc to odpada bo za dużo biegania jest a ludzi też tam nie ma nie wiadomo ile ;/
A więc jakiego dobrego FPS z multi polecilibyście z czystym sumieniem !
Albo którą wersje COD albo MoH'a jest dobra na multi? W sumie to chciałbym też zagrać w jakiejś lidze typ'u allplay // esl żeby jeszcze bardziej przejść na wyższy poziom
W Codzie esport już praktycznie upadł, ale w CoD4 coś się jeszcze dzieje. MoHa omijaj szerokim łukiem.
To nie ma jakiejś dobrej gry typu Cod czy coś? Czemu mówsz żęby Moha omijać? Ten 2k10 fajnie całkiem wygląda?
A co o Ghoscie sądzisz?
Popatrz sobie CS:GO może ci się spodoba choć nie jest za bardzo podobne do bf3
W Armie niema mapy tylko jest jedna cała wyspa i trzeba być fanem takiego rodzaju gier żeby ją polubić. Gra jest bardzo trudna i wymaga ogarnięcia ale jak dłużej się pogra daje masę satysfakcji i radości... Mnie najbardziej podobają się coopy...
Mam Go grałem i jakoś mi nie podchodzi ;/ Wiec bardziej coś ale ten MoH 2k10 albo coś w tym stylu jak byście mogli polecić
Tzn? Ale jak z ludnością dużo ludzi jest na serverach itp? Ten film to akurat z Army 2 a co z Arma 3?
http://www.youtube.com/watch?v=ZqwkdGcBtFc
http://www.armacoop.pl/page/index.html Polski portal jeśli ktoś zainteresowany braniem udziału w takich akcjach jak na filmiku...
http://www.armaholic.com/ Strona z dodatkami do gry
Moim zdaniem powinieneś rozważyć zakup BFBC2 lub BF4.Osobiście zakupiłem ostatnio BF3 i wrażenia są takie sobie,za mało dynamiki za duże "przymulenie w terenie".Natomiast słyszałem dużo dobrego o BFBad Company2 i ponoć w BF4 wróciła właśnie ta dynamika i grywalność z BF2 i BFBC2,także myślę,że te dwie gry mogą być dobrym rozwiązaniem.
Misiek a jak z populacją? jest z kim grać czy tak sb?
nad BF BC2 myślałem tym bardziej że na origin jest za 3 zł ! A na BF4 muszę zobaczyć
Bierz bfbc2, dla mnie bardzo dobra gra, mapy nie są aż tak duże, i jest jeszcze w promocji za 3zł więc twój wybór.
Kupiłem BF: BC2 zobaczymy a ktoś czy coś mógłby mi polecić call'a ?"
Cały czas zastanawia mnie ta ARMA 3, Ten tryb coop wygląda wyśmienicie te zagrania itp rodem z filmów wojennych
A co sądzicie o nowym CoD: Ghost?
Powiem tak kolego:
"Idzą święta, coraz zimniej i piękniej będzie na dworze. Szkoda zmarnować ten czas siedząc przed komputerem przez 4 godziny obserwując perymetr."
ARMA to symulator dla hmm "myślących" graczy. Dodam też, że każdy zabity przeciwnik w Armie cieszy, ponieważ nie tak łatwo w niego trafić, a jest ogromna możliwość, że zginiesz pierwszy zanim go zauważysz.
Inne FPS'y to typowa sieczka. Biegniesz i rozwalasz wszystko co się rusza ; ) Czyli typowe gry, by odstresować się, wyłączyć i pójść na piwko.
Także tego co sądzicie o Armie 3? Chodzi mi dokładnie o multiplayer'a a słyszałem że bronie i to wszystko jest na dość wysokim poziomie. Jak na razie posiadam BF3 i zawiodłem się szczerze mówiąc więc Arma to raczej nie jest coś ala Bf3? A jak nie to jaką inną gre FPS z BARDZO DOBRYM multi mogli byście mi polecić? (max do 120zł)