Może zmieńmy tradycje ? Niech dwa dni przeżyje.
Armada Cieni - Gra
Trzeba podnieść adrenalinę więc dzisiaj jest 10, a więc oddam głos na 10
Dzis pierwsze palenie? Czy kiedy?
Trochę spóźniony ale jestem. Witam wszystkich
ps. Might to porównanie we wstępie genialne
Dzień dobry wszystkim. Jakieś tropy czy dzisiaj czysty strzał?
Oynoki, kto może mieć tropy po wypowiedzeniach typu "Witajcie" ?
Smutno, że w pierwszym dniu zawsze się strzela. Ale cóż.
Taki, urok tej gry. Pierwsze 2 dni nic nie wiadomo
ale, pierwsze dni mają swoją tradycję czyli giną wpierw Ci, którzy najwięcej się udzielają i pod wręcz idiotycznym i bezsensownym wytłumaczeniem "Według mnie jest podejrzany, podejrzanie piszę te swoje"Witaj" " Giną najczęściej niewinni i takze ludzie którzy posiadają moce.
@Darkyy Ja Ciebie pojderzewam bo masz takie imie... jakbys przeszedl na ciemna strone mocy.
Sam o własnym imieniu nie decydowałem Sildu, ale oskarżenia na tej podstawie są bezsensowne, co nie? Tak samo mogę oskarżać DeimonD'a bo jego nazwa też mi nie pasuję.
Nie rozumiem o co się kłócicie, zawsze na początku jest ten problem że trzeba oddać ślepy strzał i albo się trafi albo nie. W pierwszym dniu nikt raczej nie może mieć pewniaka, no chyba że jest kieszonkowcem i może kogoś prześwietlić i trafi akurat na Pożeracza
Darkyy, w sygnaturze masz jakiegoś potwora walczącego ze światłem. Przypadek? ;P
Według mnie podejrzanym jest Darkyy bo jest z ZACHODU - ciemnej strony!
Przypadek? Nie. Próba odzwierciedlenia moich myśli i jakże zamiarów? NIE. Czy ukazuje moją postać walcząc z dobrem? NIE. Byk ma rację, to ślepy strzał, ale jak mówiłem, najaktywniejsi giną pierwsi.
Jakiego zachodu?
Ciemnego, w dodatku jest początkującym magiem czyli włada CZARNĄ magią
Jakiego zachodu?
Z tamtego tam gdzie ciemno.
Wypraszam sobie śmianie się z mojego domu! :PP I co z tego, że pochodze z zachodnich krain, to jakieś złe? Tereny takie same jak wszędzie^^
Ok, ale skąd wiesz, że jest z jakiegoś zachodu?
Edit, Ok już widzę