Armada Cieni - Rekrutacja

Nikomu nie wysłał.

Na to wygląda.

Proszę o wybaczenie, mam ostatnio dużo na głowie i nie mogłem wczoraj wysłać.

Zaczynamy jutro około 20.00, zaraz roześlę PW.

No i gra gitara :)

W zasadach nie ma, więc pytam - jak gracze dostaną tą samą liczbę głosów to płoną oboje czy tylko losowo jeden z nich ?

Pewnie oboje tak jak to najczęściej bywało.

No cóż, każdy, żeby dorosnąć musi zaliczyć śmierć w pierwszym dniu :D GZ za zabicie pożeracza, wygrajcie to chłopaki ;).

Jako ciekawostkę powiem Ci Elitar, że na początku to Ty miałeś być pierwszy prześwietlony. Ale pewna osoba zmieniła plany.

Ale jak widać głosowanie było nieważne... przypadek?

Nie sondze

Było ciekawie :D

Rekord żyłem 3 dni xD

Bardzo ciekawie 4, osoby oddają głos gdzie w śród nich są pożeracze. Czemu ? Ano bo zginął wieśniak. A reszta afk - jeśli tak dalej będzie to mają to wygrane. Bo ludzie siedzą cicho. Moje typy Hantus i byczsek.

Cieszę się DeimonD, że chociaż po śmierci się udzielasz...

Bardzo ciekawie 4, osoby oddają głos gdzie w śród nich są pożeracze. Czemu ? Ano bo zginął wieśniak. A reszta afk - jeśli tak dalej będzie to mają to wygrane. Bo ludzie siedzą cicho. Moje typy Hantus i byczsek.

Nie wnoś nic do tematu. Płacz, że nikt się nie udziela. Deal with it.

No powiedz na 12 osób grają 5, to nie licząc martwe osoby - to postęp nie ?

Było trzeba mnie nie zabijać, ja gram najaktywniej :D

To już w ten dział rekrutacji tętni życiem niż sama gra :lol:

1. Cel gry
Gracze dzielą się na 2 główne zespoły - zwykłych śmiertelników oraz Pożeraczy. Oprócz nich, występuje w grze Jeździec Armady Nocy i Jeździec Armady Burzy. Jeźdźcy są neutralni, mogą jednak pracować dla jednej bądź drugiej grupy. W przypadku pomocy ludziom, należy poinformować MG i nie można potem zmienić deklaracji przynależności. W przypadku chęci pomocy Pożeraczom, należy poinformować MG, wyrzec się swoich mocy i nie można potem zmienić deklaracji przynależności. Użycie umiejętności, czy zagłosowanie w głosowaniu publicznym na korzyść jednej bądź drugiej frakcji, bez wcześniejszego zadeklarowania przynależności poprzez wiadomość do MG, nie jest deklaracją przynależności. W tym przypadku dalej są neutralni. Jeźdźcy nie wiedzą o sobie.

Gra kończy się w momencie zlikwidowania całej przeciwnej frakcji. W przypadku zachowania przez Jeźdźców neutralności, kończy się w momencie eliminacji obu frakcji, bądź dojścia do momentu remisowego (czyli, jeżeli zostanie 1człowiek i jeden neutralny Jeździec to gra zakończy się remisem)

2. Klasy:

a) Ludzie:
-Latarnik - jest w stanie przewidzieć następną ofiarę pożeraczy.
-Odźwierny - jest w stanie ochronić osobę przed atakiem pożeraczy.
-Burmistrz - jego głos liczy się podwójnie
-Kieszonkowiec - sprawdza klasę wybranej osoby

b} Pożeracze

-Marsz Cieni - zabijają dodatkowo jedną osobę. Nie przebija ochrony Odźwiernego.

c) Jeźdzcy

-Wieczna Burza - Umiejętność Jeźdźca Burzy. Wynik głosowania w temacie zostaje anulowany

-Bezkresna Noc - Umiejętność Jeźdźca Nocy. Wynik głosowania pożeraczy zostaje anulowany.

Każda klasa może użyć swojej umiejętności raz na 3 dni. Reszta graczy to wieśniacy.

3. Regulacje rozgrywki

Grę zacznie się w miarę szybko po zakończeniu S10 Wilkołaków, pewnie dzień lub dwa. Ilość klas, w tym Jeźdźców i Pożeraczy będzie zależna od ilości chętnych.
Głosowania w temacie do 21:45 poprzez napisanie na czerwono "Głosuję na XYZ", gdzie XYZ to nick osoby. Pierwszego dnia, tj. 24h od rozpoczęcia gry, nie ma głosowań. Oddanego głosu nie wolno zmienić. Głosowania pożeraczy do 21:30. Dopuszcza się drobne opóźnienia w czasie, jeżeli ktoś ma dobry powód i się z nim podzieli.

Lista graczy:
1. Qintaro

2. Hantus

3. ProGmR

4. Oynoki

5. eddard

6. Darkyy

7. aMorty

8. hardtest

9. iskacz

10. byczsek

11. Elitar