ArmoredSaints - C9 i nie tylko

caol.png

Witam serdecznie,

Nie będę się bawił w jakieś tam opisy, przypowiastki itd o gildii bo to ludzi nie interesuje. Napisze krótko.

Gildia powstała dziś o godzinie 20:00, więc jesteśmy świeży jak bułeczki z piekarni ale to nie oznacza, że nie doświadczeni jeśli chodzi o gry mmo.

Naszą ekipę tworzą użytkownicy naszego forum mmorpg.org i chcemy zaistnieć w świecie 9 Kontynentów. Na pewno to nie nastąpi dziś czy jutro ale z biegiem czasu zastukamy do drzwi TOP3.

Aktualnie rekrutacja będzie prowadzona tutaj poprzez wypełnienie krótkiej ankiety. Szukamy ludzi nastawionych na duża ilość humoru i hardcorowego PVP !

Jeśli planujesz pograć dzień czy dwa to nie zgłaszaj się bo ekipa przez takie coś może się rozpaść...

Ankietka:

Imię:

Klasa:

Subklasa:

Skąd jesteś:

Zainteresowania:

Dlaczego chcesz dołączyć?:

Na dzień dzisiejszy jest nas 10 osób, ale liczę że grupa się powiększy

:)

To by było na tyle

Pozdrawiam Qeshua

Ps. Tekst gildii oraz logo mogą się jeszcze zmienić. ( logo kreowane w LogoMakerze )

Imię: Michał

Klasa: Witchblade

Subklasa: będzie BladeDancer

Skąd jesteś: Sławno (40 km od Koszalina)

Zainteresowania: Informatyka

Dlaczego chcesz dołączyć?: Kiedyś grałem w C9, chciałbym wrócić a wiadomo że lepiej się gra z kimś niż samemu.

Na koncie mam rangera na 42, teraz robię BladeDancera jednak z jump eventu nie będę korzystał.

Lol, nope..

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

Zapraszam na ts3 z sygnatury.

Gramy i sie dobrze mamy :)

Powoli ekipa rosnie, i z godziny na godzine jest nas wiecej :)

Spiochy wstawac ! :D

Zapraszamy do nas jest bardzo fajna atmosfera jak i ekipa ;]

Imię:Paweł

Klasa:Nie wiem

Subklasa:Nie wiem

Skąd jesteś:Polska

Zainteresowania:Gry);

Dlaczego chcesz dołączyć?:żeby pograć z ekipą ; )

I teraz pytanie : JAKI SERWER?

Serwer EU kolego :)

Aktualnie mamy nie wyzej niz 35lv, a srednio 25lv wiec zapraszam do gry :)

Planuje za niedlugo zorganizowac maly turniej pvp " Memoriał Jasona Stathama ". Zwycięzca zgarnia wszytsko czyli chwale i szacunek :)

Jak cos Moj nik w C9 to SaintStatham.

Zapraszamy nowych do gry!!!!

Aktualnie jestesmy juz na drugiej mapie Vipmeli.

LV 27 i wyzej.

Zainteresowani skladac podania tu lub pw. ew. wbijac od razu na ts3.

Trollom dziekujemy :)

Imię: Bartosz

Klasa: Hunter

Subklasa: Ranger

Skąd jesteś: Świdwin

Zainteresowania: szeroko pojęta technologia

Dlaczego chcę dołączyć: grałem w C9 już bardzo dawno temu, jeszcze za czasów CBT, teraz chcę powrócić i kontynuować grę swoim rangerem.

Zapraszamy do gildii gramy i mamy się dobrze za tydzień nowy Kontynent Składać podania i Zapraszamy na tsa

Witam,

Na ts3 swietna atmosfera i sporo ludzi w godzinach szczytu.

Nie traccie okazji i wbijajcie :) Bo jump event sie konczy.......

Imię: Radek

Klasa: Hunter

Subklasa: Shadow

Skąd jesteś: Z podlasia

:P

Zainteresowania: Kowalstwo artystyczne, kuchnia, gry mmo

Dlaczego chcesz dołączyć? Chce się bawić tak dobrze lub lepiej zza czasów kiedy C9 raczkowało, i liczę, że u was znajdę wszystko czego trzeba

:3

Imię: Michał

Klasa: Zbrojny

Subklasa: Obrońca

Zainteresowania: Gry Komputerowe, Sport, Kobiety

Dlaczego chcesz dołączyć?: Gra samemu jest nudna, o wiele więcej osiągnie się razem.

Imię: Michał, ale wolę jak zwraca się do mnie po nicku

Klasa:Aktualnie gram Shamanką

Subklasa: Reaper

Skąd jesteś: Z Polski

:D Janikowo

Zainteresowania: Komputery i studiowanie

:D

Dlaczego chcesz dołączyć?: Szukam jakiejś miłej gildii, żeby było z kim pograć, czy pogadać

Zapraszam na ts3 nowych potencialnych czlonkow :) czekamy z niecierpliwoscia na was !

Ja w C9 aktualnie trenuje pvp warriorem 50lv, wardenem 21lv i bladedancerem 20lv i wiecej mnie nie interesuje ^^ PVP przede wszytskim.

PS. Mamy w planie zalozyc gildie w DragonNestSEA, wiec bedzie kolejna sekscja na ts3 pod nazwa rowniez ArmoredSaints. Aktualnie pracuje nad logo Gildii do DN i szukam lidera tej sekcji > zainteresowani pisac pw.

PS2. Powstanie nowy temat do rekrutacji DN-SEA aby nie mieszac sie z C9.

PS3. Nie, nie koncze grac w C9 :)

do zamkniecia. z gory dziekuje.

nowy temat :

caol.png

Witam serdecznie,

Nie będę się bawił w jakieś tam opisy, przypowiastki itd o gildii bo to ludzi nie interesuje. Napisze krótko.

Gildia powstała dziś o godzinie 20:00, więc jesteśmy świeży jak bułeczki z piekarni ale to nie oznacza, że nie doświadczeni jeśli chodzi o gry mmo.

Naszą ekipę tworzą użytkownicy naszego forum mmorpg.org i chcemy zaistnieć w świecie 9 Kontynentów. Na pewno to nie nastąpi dziś czy jutro ale z biegiem czasu zastukamy do drzwi TOP3.

Aktualnie rekrutacja będzie prowadzona tutaj poprzez wypełnienie krótkiej ankiety. Szukamy ludzi nastawionych na duża ilość humoru i hardcorowego PVP !

Jeśli planujesz pograć dzień czy dwa to nie zgłaszaj się bo ekipa przez takie coś może się rozpaść...

Ankietka:

Imię:

Klasa:

Subklasa:

Skąd jesteś:

Zainteresowania:

Dlaczego chcesz dołączyć?:

Na dzień dzisiejszy jest nas 10 osób, ale liczę że grupa się powiększy

To by było na tyle

Pozdrawiam Qeshua

Ps. Tekst gildii oraz logo mogą się jeszcze zmienić. ( logo kreowane w LogoMakerze )