Gildia już stoi po zaproszenia pisać do Kuroneko Ruan lub Yuki Onna.
ArmoredSaints - FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn
Zapraszam dzisiaj wszystkich chetnych na stream w koncu zdjeli NDA yeee ^^
Stream rozpocznie sie w godzinach 19-20 jak tylko wroce do domu. http://pl.twitch.tv/renio360
Co to ten NDA?
Co to ten NDA?Zakaz wrzucania screenów, filmików i innych tego typu materiałów do internetu. Oczywiście z danej gry.
Mam nadzieje ze już dziś do mnie paczka z gra przejdzie,podczas wolnego dostępu grało mi sie świetnie
Mam nadzieje ze już dziś do mnie paczka z gra przejdzie,podczas wolnego dostępu grało mi sie świetnie
Widzisz masz nauczke zeby kupowac digitale Ja kazda gre jaka kupilem to w wersji cyfrowej. Nawet nie mam miejsca na te pudelka >.<
A ja od siebie polecam towarzystwo, można pogadać i się pośmiać.
Piskliwych osóbek przed mutacją też jeszcze nie uświadczyłem, także zapraszam c:
@DOWN
Marauder na 2h axy, walka jak w WoWie.
W Finala gra się dla:
a)klimatu
b)community
c)story
Nie ma tutaj next-gena.
IMHO to nie jest gra dla "gejmerów", tylko dla "graczy".
Ja jestem coraz bardziej za kupnem tylko chciałbym wiedzieć co z tym warriorem z dwuręcznymi brońmi i czy dobre jest pve w tej grze.
Ja jestem coraz bardziej za kupnem tylko chciałbym wiedzieć co z tym warriorem z dwuręcznymi brońmi i czy dobre jest pve w tej grze.
Wybacz ja ci nie bardzo moge pomoc bo nie gram wojem, pytalem czy ktos moze napsiac z gildi tutaj ale nie wiem wstydza sie czy co
Hej mam takie pytanko, wczoraj kupiłem sobie klucz na keye.pl dzisiaj mam go juz na mailu ale co mam z nim zrobić, bo zrobiłem sobie konto na square enix i na moim profilu klikam dodaj gre ale jest tam kod że albo 6liter 3 cyfry 6 liter 3cyfry albo 8 liter 4cyfry a moj kod jest mieszany to znaczy np KK5K MMM3 ZZZ2 III1 8HHH co mam zrobić?
Wybacz ja ci nie bardzo moge pomoc bo nie gram wojem, pytalem czy ktos moze napsiac z gildi tutaj ale nie wiem wstydza sie czy co
Nie mają się czego wstydzić pewnie nie mają czasu bo przecież exp sam się nie wbije
Hej mam takie pytanko, wczoraj kupiłem sobie klucz na keye.pl dzisiaj mam go juz na mailu ale co mam z nim zrobić, bo zrobiłem sobie konto na square enix i na moim profilu klikam dodaj gre ale jest tam kod że albo 6liter 3 cyfry 6 liter 3cyfry albo 8 liter 4cyfry a moj kod jest mieszany to znaczy np KK5K MMM3 ZZZ2 III1 8HHH co mam zrobić?
Tutaj sie zaloguj i potem wpisujesz klucz
Okej, skąd teraz mogę pobrać gre?
obawiam sie kolego ze posiadasz stary klucz z przed listopada 2012 do tej daty byly stare klucze wprowadzanie gdzie trzeba bylo koniecznie aktywowac klucz do konca listopada posiadam podobny problem w styczniu zamowilem gre za dokladnie 2 funty ja kupilem ale teraz tez klucz nic nie jest wart bo zwyczajnie nie aktywujesz go w zaden sposob klucze sa juz takie niewazne
obawiam sie kolego ze posiadasz stary klucz z przed listopada 2012 do tej daty byly stare klucze wprowadzanie gdzie trzeba bylo koniecznie aktywowac klucz do konca listopada posiadam podobny problem w styczniu zamowilem gre za dokladnie 2 funty ja kupilem ale teraz tez klucz nic nie jest wart bo zwyczajnie nie aktywujesz go w zaden sposob klucze sa juz takie niewazne
Dobry ma kod wpisuje się go na http://sqex.to/Msp Mogstation
Nie dostałem odpowiedzi na moje pytania. Jednakże chyba kupię jutro lub pojutrze.
Co na temat Marudy chcesz wiedzieć ? W FF odgrywa role tanka ze względu na Plate Set jak i skille Taunted . Jeśli chcesz jakiegoś mele napier... to lepszym wyborem będzie Lancer . Czy dobre pve ? Nie byłem w instancjach endgame więc nie potrafię ci tego sprecyzować , ale masz na początku tyle zajęć że brakuje ci czasu grając po paręnaście godzin dziennie .
ja bym dolaczyl, ale za chiny nie moge grac bo zblokowane wszystkie euro serwery troche sobie jaja robia mimo wielkiego szacunku do samej gry to niepodoba mi sie sytuacja jaka jest z serwerami, czlowkiek placi i wymaga. Rozumiem jakby gra byla b2p to mozna przeczekac, ale jak mam 30dni abo, a niemoge grac tam gdzie chce to jest jakis zart. Watpie zeby mi ktos zaplacil za stracone dni.
Nie wszystkie :
Currently, we have stopped allowing the creation of new characters in the following worlds:
Ultros
Behemoth
Cactuar
Sargatanas
Diabolos
Gilgamesh
Leviathan
Balmung
Excalibur
Hyperion
Tonberry
Mandragora
Bahamut
Chocobo
Z tego co widzę to nie ma ani jednego EU server blocka http://www.arrstatus.com/