ArmoredSaints - FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn

Nie wszystkie :Currently, we have stopped allowing the creation of new characters in the following worlds:UltrosBehemothCactuarSargatanasDiabolosGilgameshLeviathanBalmungExcaliburHyperionTonberryMandragoraBahamutChocoboZ tego co widzę to nie ma ani jednego EU server blocka http://www.arrstatus.com/

Wlasnie wszedlem do gry i wszystkie EU zblokowane......Nie wiem moze to od godziny zalezy

Chętnię dołączę jak tylko dam radę stworzyć postać. Czy muszę składać podanie na stronce, czy mogę do kogoś napisać in-game?

EDIT: Ew. zgłosić się na ts?

EDIT 2: dobra, już doczytałem

Gildia już stoi po zaproszenia pisać do Kuroneko Ruan lub Yuki Onna.

Jak wam nie idzie zrobić postaci to spamujcie aż wejdzie, servery są full.

Chętnię dołączę jak tylko dam radę stworzyć postać. Czy muszę składać podanie na stronce, czy mogę do kogoś napisać in-game?EDIT: Ew. zgłosić się na ts?EDIT 2: dobra, już doczytałem

Nyah w sumie nie musisz ale co to za bol nie? 20s na zlozenie podania xD po prsotu latwiej nam potem ciebie znalesc w grze jak mamy twoj nick , leci inv odrazu i tyle. Mozesz do nas napisac w grze albo wejsc na ts. sposobow jest wiele.

Jak wam nie idzie zrobić postaci to spamujcie aż wejdzie, servery są full.

Ciągle Cerberus zablokowany...

konkretnie na jakie klasy macie najwieksze zapotrzebowanie ? prosze o konkretna odpowiedz ;] pozdrawiam

konkretnie na jakie klasy macie najwieksze zapotrzebowanie ? prosze o konkretna odpowiedz ;] pozdrawiam

Healerów jest już dużo, przydałby się jeszcze z 1 tank.

No rano wszystkie servery są open ale mnie zastanawia co na Cerberusie robiły postacie z lvl 50 ba nawet monka widzialem z 50.

W czym widzisz problem z wbiciem 50lvlu ? FF to nie jest hardcorowa produkcja

Wl sobie stremy na twitchu sporo ludu juz tam ma 50 ... Ba nawet niektore ewenementy maja po 2 x 50...

Zapytam jeszcze raz, wiem, że na pytanie o warriorze nikt mi nie odpowie ale mógłby ktoś powiedzieć cos o pve.

PvE nie ma, PvP nie ma.

W ogóle to tylko stoisz i chatujesz.

Jeśli naprawdę za trudno wpisać Ci w googlach jedno zdanie i przeczytać ksylion odpowiedzi, to może lepiej nie kupuj, nie warto.

Szczególnie, że odpowiedzi dostałeś

Co na temat Marudy chcesz wiedzieć ? W FF odgrywa role tanka ze względu na Plate Set jak i skille Taunted . Jeśli chcesz jakiegoś mele napier... to lepszym wyborem będzie Lancer . Czy dobre pve ? Nie byłem w instancjach endgame więc nie potrafię ci tego sprecyzować , ale masz na początku tyle zajęć że brakuje ci czasu grając po paręnaście godzin dziennie .
Marauder http://na.finalfanta.../#!/war/content robisz z niego potem Warriora.
Co ci moge powiedziec, jest to tradycyjna Targetowka nawet nie jest to 1.5 jak w Gw2 czy Blade & Soul. Archerem to gra sie dynamicznie trzeba biegac i castowac skille w biegu ale takim mage np. to stoisz jak ten slup soli i walisz. Co nie zmienia ze gra sie naprawde przyjemnie. Kiedy gra wystartuje oficjalnie bede stremowac to bedziesz mogl sobie zobaczyc jak to wyglada, bo poki co ciagle jest NDA

Skończ waść, wstydu oszczędź.

Nie zauważyłem tego pierwszego cytatu.

@bvndy Dziękuję

Nie zauważyłem tego pierwszego cytatu.@bvndy Dziękuję

Jak jeszcze masz za mało odp to

http://xivwiki.com/Character

http://www.ffxivguild.com/ffxiv-a-realm-reborn-marauder/

Ten tego, zrobiłem marauderka, nickname Sheo Nadd. Feel free to add me. Jak na razie na TS'a nie wejdę, bo odpaliłem grę na TV i gram na padzie ;).

dopiero w sumie podchodze do produkcji jakis doswiadczony gracz moze powiedziec jest co robic na 50 lvl ? co mnie przerazilo widze juz 50tki latajace , strasznie szybko ludzie wbili max ...

Już byłem w sklepie, zakupiłem grę, zainstalowałem i teraz patchuję.

Już byłem w sklepie, zakupiłem grę, zainstalowałem i teraz patchuję.

I tak nie zrobisz postaci xD

No niestety nie mogę wybrać serwera. Mam czekać aż coś się zwolni?

jedyna szansa to wstanie wczesnie rano i wtedy sobie stworzysz postac tam gdzie chcesz, ja utworzylem postac o 6 rano ...