ArmoredSaints - FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn

No dobra i tak wstaję 5:30 do pracy.

Dzisiaj do 13.00 lajtowo na Cerberusie można było robić postacie.

Ok już zrobiłem postać. Czy u was też nie ma głosu tylko napisy podczas rozmów z npc od questów?

Ok już zrobiłem postać. Czy u was też nie ma głosu tylko napisy podczas rozmów z npc od questów?

Nie, nie dodali jeszcze wszystkich.

@Up tak każdy nie ma gdyż są same dialogi, trochę to irytujące:) , jednak da się to zaakceptować.

Dodadzą to jeszcze?

poki co voice cover jest tylko w main questach w pobocznych ich nie ma i nie wiadomo czy dodadza pamietajcie ze aktorzy sa drodzy trzeba ich sporo a co najważniejsze dialogów jest tyle że dubbingowanie ich zajeło by pewnie z 4 miechy nie mówiąc o korektach itp itp

cieszmy sie ze jest przynajmniej w story :D

Tyle, że ja nigdzie nie mam głosu, miałem tylko na samym początku jak postać zrobiłem i była scenka jak taki zły się pokazał. Potem już nic.

W paru pierwszych nie ma, potem bodaj od 7 levela już jest w main questach.

Pewnie dodadzą na dniach.

Też mnie to irytuje, ale próbuję to sobie tłumaczyć tym, że aktorzy mogą być niedostępni w danym momencie (dość znane osoby zatrudniali, przynajmniej do JP dubbingu),

To jeszcze robią dubbing do 4 wersji (niemiecki, francuski, angielski, japoński).

jak to "tez mnie to irytuje" w 99% mmo nie ma voice actingi i nikt nic nie mówi ! wy jęczycie jak by to było cos dziwnego że w FF nie ma VA.... jest tyle że póżnij i nie wszedzie

Magar, nie jest to niezbędne, ale mimo wszystko fajnie byłoby go więcej usłyszeć, bo jest naprawdę świetnie zrobiony.

Poza tym jako produkt AAA dobrze by było, gdyby miał pewłny voice acting, lub jego brak w ogóle, bo w tej chwili daje to wrażenie, jakby było zrobione na odwal, a tak nie jest.

W sumie to chyba jedyne, co można ff w tej chwili zarzucić ( i może długie kolejki solo dps ;_; )

no zgodzę się grałem w Bete 1.0 i cały początek byl z VA moze cos zmienia i dodadza wiecej "mowionych" scen

czy ktos wie moze kiedy zamierzaja poprawic te serwery, przeciez mozna dostac szewskiej pasji jak wracam wieczorem z pracy a tu serwer full i jakis error 1070 czy jakos tak. Gre mam juz 5 dzien a lacznie pogralem moze pol dnia. Gra jest spoko, ale te problemy coraz bardziej mnie od FFXIV odpychaja, nie wiem czy moja cierpliwosc dlugo to wytrzyma.....

Napisali ze 4 zwieksza liczbe serwerow i porpawia stare . Po drugie nie martw sie o te 5 dni kazdy dostanie dodatkowy tydzien do suba za free :)

3g8p.png

Polska gildia Final Fantasy XIV Rekrutuje!

Jesteśmy częścią Multigamingu ArmoredSaints.

Gildia jest nastawiona na pve i pvp(które jest niewielkie ale zawsze coś). Stawiamy głównie na rozgrywkę for fun na luzie.

Nie ma żadnych ograniczeń wiekowych, wszystko wyjdzie w praniu.

Wymagamy obecność na teamspeaku3, by się wszystkim lepiej grało.

Chcemy także żebyście udzielali w życiu gildii, robili questy gildyjne żeby levele wbijać, wspólne wypady i eventy gildiowe.

Gramy na serverze Cerberus. Zebrała się już grupka ludzi ale ciągle szukamy nowych. Więc jak ktoś chętny to zapraszamy.

Podania składajcie na:

http://final-fantasyxiv.p.ht/

Stream: (godzina 19-20)

http://pl.twitch.tv/renio360

Dla leniwych: jeśli wam się nie chce składać podania na stronie, to napiszcie tu krótko o sobie bądz na pw

Zapraszamy na TS3: 31.6.70.185:5000 Kanał: 4.Sekcja Final Fantasy XIV. haslo Renifer

Jeśli macie jakieś pytania to zapraszam na TS'a lub napiszcie tu.

54f3.png