Army of Two 40th (Xkloc 360)

Siema. Mam mały problem w grze Army of Two 40th na x360: gram zawsze 2gim graczem i jak z kumpel zakończymy i zapiszemy grę to przy następnym odpaleniu save'a mój kumpel ma wszystkie bronie itp a ja nie mam nic (2gi gracz) 0 kasy, żadnej odblokowanej broni no zupełnie nic. No i czy to jest po prostu bug gry czy o co chodzi? (save'y 2gigo gracza znikają, a pierwszy gracz ma wszystko tak jak było)

Jeśli jest za mało info czy coś to napiszcie, poprawie to.

Dziękuję.

@Freeq

Aby znać odpowiedź na to pytanie nie trzeba być posiadaczem konsoli a nawet owej gry. Wiem, że forumowicze czytają opisy gier itp. więc może ktoś wie dlaczego tak się dzieje.

@edit

Dzięki wszystkim. Poszukam gdzie indziej. Sory za zamieszanie. Można zamknąć

Myslisz ze to jest dobre forum na takie pytania?

Jak sadzisz ilu ludzi statystycznie na tym forum na X360 a tym bardziej ta gre? :)

//Ja mam X360, ja! :D - Mr. Hania

To jest forum o MMORPG a nie o gierkach przygodowych czy tam akcjach ;]

Tyle, ze jest tez dzial gry komputerowe (uznajmy, ze na konsole rowniez) i tam wlasnie przenosze ten topic. Choc uwazam, ze na forum tematycznym gry badz konsoli, dostalbys szybka i sprawna odpowiedz/pomoc, a tutaj pewnie bedzie tak, ze nikt nie odpisze jak to naprawic. No nic, czas pokaze.

http://www.konsola.pl/forum/index.php?act=idx

Polecam ci tutaj napisać ten problem ;] Tutaj szybciej ktoś odpiszę ;]

Siema. Mam mały problem w grze Army of Two 40th na x360: gram zawsze 2gim graczem i jak z kumpel zakończymy i zapiszemy grę to przy następnym odpaleniu save'a mój kumpel ma wszystkie bronie itp a ja nie mam nic (2gi gracz) 0 kasy, żadnej odblokowanej broni no zupełnie nic. No i czy to jest po prostu bug gry czy o co chodzi? (save'y 2gigo gracza znikają, a pierwszy gracz ma wszystko tak jak było)

Jeśli jest za mało info czy coś to napiszcie, poprawie to.

Dziękuję.

@Freeq

Aby znać odpowiedź na to pytanie nie trzeba być posiadaczem konsoli a nawet owej gry. Wiem, że forumowicze czytają opisy gier itp. więc może ktoś wie dlaczego tak się dzieje.

@edit

Dzięki wszystkim. Poszukam gdzie indziej. Sory za zamieszanie. Można zamknąć