Arpg, MMO, RPG na tablet

Hej. Chciałbym się dowiedzieć czy znacie jakieś ciekawe tytuły na androida w w/w gatunkach (specyfikację sprzętu jako, że robi się ostatnimi czasy wymagana podam niżej).

Specyfikacja tableta:

Procesor quad core 4 x 1.2 GHz

Ram 512 ddr3

Android 4.4

Gry w które gram:

Order and Chaos

Arcane Legends

Grałem w produkcje typu Toram Online, Avabel Online, Dungeon Hunter 5 jednakże te gry się ścinały bądź też same wyłączały (za pewne z powodu niskiej ilości ramu).

Bardzo proszę o podrzucanie tytułów gier, które waszym zdaniem mogą spełnić moje wymogi.

Pozdrawiam!

Dungeon quest myślę, że będzie perfekcyjny, mage and minnions mi się spodobał, ale odinstalowałem od razu jak zobaczyłem, że craft nowych rzeczy zajmuje kilka minut.

Grałem w to kiedyś, ale może coś się zmieniło od mojej ostatniej wizyty w tej grze. Jakieś inne propozycje?

Podam takie które przez dłuższy czas nei są p2w, ale nie moge gwarantować że powyżej 9 lvl nagle bez kasy nie da rady(max ammo), narazie wszystko sie da zdobyć:

Legacy Quest

Max Ammo

Dragon Hero (do trudności nr.2 , poziom 5 (boss-da się grać, tu jestem)

Legacy Quest jest nie ma w naszym kraju, a Max Ammo nie zgodne z moim urządzeniem :( Ma ktoś jeszcze jakieś propozycje?

Ten RAM wszystko psuje. Spróbuj Order & Chaos II i Legion of Heroes od Nexona.

No właśnie wiem, O&C 2 grałem i wyłączało się, LoH mi nie podpasowało (nie lubię turówek)

Dodatkowe pytanie.

Czy zna ktoś jakąś grę na androida z raidami na bossy? Gatunek h'n's mmorpg 3d lub 2d turówka też może być od biedy. Czekam na propozycje.

Hej. Chciałbym się dowiedzieć czy znacie jakieś ciekawe tytuły na androida w w/w gatunkach (specyfikację sprzętu jako, że robi się ostatnimi czasy wymagana podam niżej).

Specyfikacja tableta:

Procesor quad core 4 x 1.2 GHz

Ram 512 ddr3

Android 4.4

Gry w które gram:

Order and Chaos

Arcane Legends

Grałem w produkcje typu Toram Online, Avabel Online, Dungeon Hunter 5 jednakże te gry się ścinały bądź też same wyłączały (za pewne z powodu niskiej ilości ramu).

Bardzo proszę o podrzucanie tytułów gier, które waszym zdaniem mogą spełnić moje wymogi.

Pozdrawiam!