Artykul

Artykuły

Co myślicie o tym, aby artykuły (recenzje, poradniki, zapowiedzi, felietony) pojawiały się na stronie mmorpg, w odpowiednim dziale ?Artykuły?? Myślę, że to zmobilizowałoby do pisania większej ilości tekstów, bo zapewne niektórym się nie chce, pisać pracy, tylko po to, aby trafiła na forum, gdzie szybko zostanie zapomniana. Do tego Sama strona zostałaby wzbogacona o , moim zdaniem, fajny dział. Aby wszystko ładnie grało, w newsach będzie można pisać o tym, że pojawił się nowy tekst, więc zapraszamy do działu artykuły.

Co do gier znajdujących się w bazie mmorpg. Tam po lewej stronie, powinny znajdować się same opisy, krótkie i rzeczowe oczywiście z jakimś ładnym odnośnikiem do recenzji (jeżeli takowa będzie, oczywiście). Co wy na to?

Pomysł fajny, ale... tu już Chmarus potrzebny :)

dobry pomysł jestem ZA !

Coraz więcej pomysłów, a Administracja (chyba) czasu nie ma ;) W końcu, nie tylko forum się żyje.

Pomysł świetny! Oby się przyjął.

Nie kwestia tego że czasu nie ma... tylko od Chmarusa zależy, a jego za często nie ma... :)

Pomysł fajny, może być wprowadzony od zaraz.

Tak. Pomysł dobry. Tylko chyba najpierw trzeba będzie sprawdzić, czy nie ma dużo błędów w recenzji/poradniku itp. Mi się to podoba.

Pomysł zacny, ale ciekawe czy nie okaże się, że dział będzie świecić pustkami.

Zeby tak nie bylo, juz na wstepie mozna tam wstawic teksty, ktore juz istnieja, bo troche ich jest. Do tego jakis ladny news na stronce, ze czekamy na takie teksty, a na forum posypie sie ich cala masa. Potem tylko wybrac najlepsze, wstawic na stronke i done xD.

Takim sposobem mozna tez zyskac paru redaktorow.

Bla bla bla pomysl ok ...

Nie chce zakładac nowego tematu , wiec pisze tu. Czy nie przydaloby sie uzupelnic dzialu download? Swieci pustkami,clienty sa stare. Osobiscie moglbym uzupelnic to, tylko zeby ktos to wstawil. Bo moje ostatnie wypociny jeszcze nie zostaly zakonczone . Np. tam gdzie zmiany w grach to spora czesc ,ktora nie istnieje nadal jest nadal na spisie gier ...

@crracked

No to niech lepiej go usuna , jak ma stac bezczynnie :D

Po co w ogóle jest ten dział "Download"? Ktoś chce coś pobrać, to odsyłamy na oficjalną stronę producenta ,gdzie można tą grę pobrać więc jaki tego sens?

pomysł dobry i przydatny, a i nowy redaktor by się przydał, bo jestem samotny na tym stanowisku, nie mam z kim rywalizować i się nudzę. Przyznam- kilku redaktorów jest, ale tylko ja jestem w miarę aktywny.

//Skromność... :P - R3m4ke

Witam wszystkich udzielających się w temacie. Pomysł dobry i przyznam szczerze, że już o tym myslalem pare dni temu. Narazie dla mnie priorytetem jest wdrazenie skina na forum, dopiecie do ostatniego guzika konkursu mmo-maniac, by wystartowal przed swietami, wdrazenie nowego moda na portal (niespodzianka). Gdy to juz zostanie zrobione stworzymy dzial z artykulami, które można czytać na forum. Miejmy nadzieje, ze zmotywuje to ludzi to pisania nowych ciekawych artow.

Pozdro.

O wlasnie, najlepsze teksty z konkursu, moga trafic do dzialu artykuly (jak powstanie oczywiscie).

Artykuły

Co myślicie o tym, aby artykuły (recenzje, poradniki, zapowiedzi, felietony) pojawiały się na stronie mmorpg, w odpowiednim dziale ?Artykuły?? Myślę, że to zmobilizowałoby do pisania większej ilości tekstów, bo zapewne niektórym się nie chce, pisać pracy, tylko po to, aby trafiła na forum, gdzie szybko zostanie zapomniana. Do tego Sama strona zostałaby wzbogacona o , moim zdaniem, fajny dział. Aby wszystko ładnie grało, w newsach będzie można pisać o tym, że pojawił się nowy tekst, więc zapraszamy do działu artykuły.

Co do gier znajdujących się w bazie mmorpg. Tam po lewej stronie, powinny znajdować się same opisy, krótkie i rzeczowe oczywiście z jakimś ładnym odnośnikiem do recenzji (jeżeli takowa będzie, oczywiście). Co wy na to?