Artyleria czy tank destroyer do zarabiania?

Który rodzaj pojazdu jest lepszy do zarobku pieniędzy?

Jako pierwszy pojazd mam już Kw1, potem mam zamiar iść dalej w IS'y i z tego co wyczytałem będę potrzebował jakiegoś drugiego pojazdu do zarobku pieniędzy na jakimś 4-5 tierze, lecz nie pamiętam czym lepiej się to robi, artylerią, czy tank destroyerem.

Drugie pytanie, czy do zabawy, tak żeby się odstresować nadają się lekkie czołgi francuskie? Są szybkie, mają mały pancerz, ale często i tak miałem problem z przebiciem ich, z powodu rykoszetów.

Proszę o szybką pomoc, bo nie wiem co mam wbijać. :)

Jeżeli chcesz, to zostań przy KW-1, jest świetny do zarabiania. A jak nie, to arty: hummel z niemieckiego drzewka, TD: SU-85 lub SU-100 z radzieckiego.

z tego co słyszałem, stug III tez jest calkiem dobry do robienia kredek ;)

Proponuje zainwestować niewielką ilość peiniędzy na zakup Skody T-25 za 1,5k golda. Odkąd zmeinił się MM i skończyły gry z 8 tierem ten czołg to prawdziwy rzeźnik i maszynka do zarabiania kasy.

Ogolnie odnioslem wrazenie, ze wszystkie tanki z 5 tieru dobrze zarabiaja. Z arta polemizowalbym, sam ciukalem pzkpfw III/IV, kw-1i stosunek kasy byl nizly nawet bez premki. kwestia gustu zostaje styl jazdy.

A ja z kolei polecam T1 Heavy i M6 z usa drzewka. T1 Wyciągałem z łatwością po 30k a M6 ostatnio miałem 50k. Na premce nie liczę bo na premce M6 zarabiałem po 80k.

Edit:

uhh, trochę odkopałem, nie zauważyłem ;P

kw lepsze , jak ktoś nie umie grać artyleria to dobrze nie zarobi nią kasy

Polecę ci stug III

SU-85 stał się bezsensowny po odebraniu mu najlepszego działa(107mm), sam go z tego powodu sprzedałem. Stug III jest świetny do zarobku, ponoć PzIV też niezły. Jeśli nie planujesz kupować czołgu premium najlepsze są czołgi 5/6 tie. Włącznie z VII spokojnie można sobie dać rady bez tego. Na VIII też idzie przeżyć. Problemy zaczynają się dopiero przy IX tierze. Arta ze względu na dobry dmg też jest dobrym many makerem.

Mi się wydaję że lepszym wyborem był by niszczyciel czołgów,ponieważ gram od kilkunastu miesięcy i najwięcej kasy zgarniam właśnie takim typem czołgów.

Artyleria

Mechanicznie artyleria ma większy credit factor, ale finalny bilans zależy tylko od umiejętności gracza oraz jego drużyny.

ja ci polecam kw 1 pezetk VI i V tieru dokup sobie 2 miejsca dokup czołgi premium i masz cacy

a ja mam jedno pytanie w co zainwestować 11000 golda ??

ooo tak polecam T-25 za 1,5 k golda genialny czołg do łapania wrogów od tyłu ( nie mylić z jeżeniem wokół i napieprzania ) bo jest b.szybki ale mało zwrotny

Dokup 1500 złota i zakup T34 z kamuflażem. Na nic innego tej kasy nie opłaca się wydawać. Nawet nie myśl o superpershingu szkoda złota na ten złom. Teoretycznie JgTiger 88 jest dobry niestety działo 88mm psuje efekt.

W tym miejscu chciałbym was ostrzec bo WarGaming nowym materiałem promocyjnym łowi frajerów na superpershinga tak więc nie dajcie się zwieść.

Co ty gadasz Krasnal, widzialem i kilka razy próbowałem ten czolg i jest bardzo dobry, oczywiście jak umie sie nim grać :P

5 tierem da się chyba wszystkim zarobić napewno niemcami i ruskimi

Który rodzaj pojazdu jest lepszy do zarobku pieniędzy?

Jako pierwszy pojazd mam już Kw1, potem mam zamiar iść dalej w IS'y i z tego co wyczytałem będę potrzebował jakiegoś drugiego pojazdu do zarobku pieniędzy na jakimś 4-5 tierze, lecz nie pamiętam czym lepiej się to robi, artylerią, czy tank destroyerem.

Drugie pytanie, czy do zabawy, tak żeby się odstresować nadają się lekkie czołgi francuskie? Są szybkie, mają mały pancerz, ale często i tak miałem problem z przebiciem ich, z powodu rykoszetów.

Proszę o szybką pomoc, bo nie wiem co mam wbijać. :)