co wy na to ?
wiem ze to nie specshop czy zbrojownia ale tylko tu byla
http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol-261-M14-EBR-M668A-.html#projector_components_hidding
co wy na to ?
http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol-261-M14-EBR-M668A-.html#projector_components_hidding
Ale mam pytanie, kupujesz po prostu żeby wisiała na ścianie czy cóś czy będziesz się strzelał?? Bo 370 fps to nie za dużo
@UP
No niby nie za dużo, ale wiesz. Dobranie FPS'u zależy od grupy z która lata/będzie latać. U mnie np. nie mogliśmy używać karabinków powyżej 430 FPS.
Na Twoim miejscu zajrzał bym na AirSoftGuns.pl. Z 4-5 lat temu kupowałem tam mojego SCAR'a. Sklep nie należy do najtańszych ale mamy przynajmniej tą pewność że karabinek nie rozleci się nam po 1 runie.
Tu masz moich faworytów.
BTW. moja mała rada. Zaopatrz się od razu w Hi-Cap'owy magazynek : ) tak do 550 kulek.
mam juz 1 replike a co do m14 ebr na wmasg mowia ze greabox dedykowany v7 spokojnie wytrzyma gaudera m140
a co do ak/g/acar no niestety ale to nie to co mi sie podoba no moze scar h mk 17 LB
to może CM048M ??Mi się strasznie podoba. Chciałem kupić ale kasy brak :\
to dalej rodzina AK... a z niej opdoba mi sie tylko svd^^
A sory , nie doczytałem , że nie podobają Ci się ak Hmm to napisz jakie typy broni Ci się najbardziej podobają to coś może doradzimy
@EDIT W tej chwili akurat mam svd Ale planuje kupić coś lepszego.
A sory , nie doczytałem , że nie podobają Ci się ak Hmm to napisz jakie typy broni Ci się najbardziej podobają to coś może doradzimy @EDIT W tej chwili akurat mam svd Ale planuje kupić coś lepszego.
te zabawki z asg mają dalej zasięg około 50metrów i gryzą jak komary?
Jak tak to już lepiej postrzelać z pacynek albo powalczyć w melee będąc zakutym w płyte/lamelke/kolczuge
te zabawki z asg mają dalej zasięg około 50metrów i gryzą jak komary?Jak tak to już lepiej postrzelać z pacynek albo powalczyć w melee będąc zakutym w płyte/lamelke/kolczuge
Z broni około 450-500 fps z odległości 0-10m(jak nie więcej) kulka spokojnie się wbije między ścięgienka na dłoni
Z broni około 450-500 fps z odległości 0-10m(jak nie więcej) kulka spokojnie się wbije między ścięgienka na dłoni
idz na YT i popatrz co sie dzieje jak ma sie za duzo fps i nie umie sie strzelac np kulka w brodzie badz tez wybita 1dynka
Ehh,ja tam jeszcze nie pracuje i nie stac mnie na takie wydatki,i jedyne co mam to D90-H .
Ja bym ci polecil jakiegos dobrego kalasza,wedlug mnie to ten jest nawet dobry:
http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152193981-GF47-CLASSIC-GFC-GUNS.html
Pozwole sobie odgrzebać temat i poprosić kogoś o kilka rad. Będą to raczej pytania totalnego newbie, który zainteresował się ASG jakiś miesiąc temu. O ASG tylko czytałem i oglądałem filmiki. Napędzałem się coraz bardziej. Po napływie funduszy postanowiłem sprawić sobie 1-szego gnata. Teraz troche pytań:(wiem, że są bardziej profesjonalne strony takie jak wmasg, które niedługo ogarne, ale myślę, że znajdzie się ktoś kto zna odpowiedź na takie pytania)
1. Czy do 350 zł, można kupić pistolet/SMG na Co2, taki który nie rozpadnie się ani nie zacznie szwankować?
2. Wiem, że maska/gogle są obowiązkowe. Czy narazie to starczy? Czy od razu trzeba się zainteresować się całą garderobą ochronną?
3. Czy w mieście takim jak Szczecin można się gdzieś swobodnie pobawić z 4 kolegami? Czy trzeba jeździć do lasu/puszczy/starych budynków.
4. Odnosząc się do pytania powyżej - w ile osób można się fajnie pobawić? Czy konieczne jest posiadanie teamu składającego się z 10 osób, aby móc odgrywać jakieś proste scenariusze, czy w małym gronie też można się pobawić.
5. Jak ma się z prawem>. Czy straż miejska/policja czy ktokolwiek może nam taką broń zarekwirować? Czy trzeba mieć 18 lat?
6. Czy warto ufać sklepom internetowym? Czy lepiej gdzieś podjechać dotknąć i zobaczeć gnata na własne oczy?
7. Jak ma się ogólnie sprawa z ASG w Polsce. Czy są organizowane jakieś zawody dla amatorów, gzie nie będą się smiać z naszego "profesjonalizmu"? Czy drużyny/klany/gildie(nie wiem jak to nazwać) są rozrzucone po całej Polsce?
Zapomniał bym...8. Jaki jest koszt utrzymania takiej zabawki. Patrzyłem i widziałem, że są różne ceny kulek, buteleczek z gazem itp. Ile takiego sprzętu marnuje się dajmy to przez miesiąc.
Jeżeli napisałem coś źle, to przepraszam.
Jakby ktoś znalazł temat podobny do mojego to może podrzucić linka
Wiem, że pytanie mogą wydać się debilne i troche mało profesjonalne, ale jak już napisałem. Dopiero zaczynam. Pozdrawiam
co wy na to ?