Asmo czy Elyos?

Siema.

Dzisiaj zacząłem ściągać klienta Aiona. Od Gameforge. Grałem wcześniej na cbt więc troche ogarniam. Mam do was pytanie lepiej Elyos czy Asmo:D? Chodzi mi o to, która gildia/klan(niepotrzebne skreślić) mnie przyjmie. Moge grać albo Chanterem albo Knightem

Co do wyboru strony to musi to być twój indywidualny wybór,ja osobiście wybrałem Asmo ponieważ Elio przypominają mi "Pedałów"(oczywiście nie chcę obrażać osób grających po tej stronie to moja osobista opinia),na Nexusie w Asmo masz Guild "FenixPolska",sam do niej dziś złożyłem podanie.Co do wyboru klasy to zapewne nie ma nacisku w większości klanów,chyba że juz mają zbyt duża ilość osób grających tą klasą:)

Witaj,

Polece ci server Anuhart gra tam duzo wiecej ludzi niz na nexusie, gram po stronie elyosow (niekoniecznie pedalki, trzeba dobrze ustawic wyglad) moj nick to Mrchaoss napisz do mnie w grze to ci pomoge i przyjme do gildi pozdrawiam

@Up tylko z tego co się orientuję to Anuhart istniał od początku wyjścia Aiona,czy nie oznacza to że znajduję się tam wiele osób które mają powbijane wszystko na full,co utrudnia PvP?.Oczywiście to jest w formie pytania,możliwe że zaczął bym grać wspólnie z założycielem tematu we swoje raźniej :)

Server Spatalos.

Po stronie Elyos jest dobra gildia "Kanwo" na pewno Cię przyjmą ; )

Ja osobiście wybrałem Asmo serwer Nexus(chyba tak się nazywa).I na dzień dzisiejszy 9lvl:P

Ja również grywam w Asmo na Nexusie 16 Glad na ten moment(dziś planuję 20+)

asmo wygladaja na dluzsza mete jak peda -lki Elyo maja ladniejsze zbroje bardziej barwne krainy poczatkowe ALE roznica jest w skillach musisz zobaczyc porownac sklle niektore skille asmo zabieraja wiecej ale maja mniejszy zasieg itp itd musisz porownac proponuje granie templarem greatsword w end game z dobrym gearem tylko nieliczni moga go zabic i ma zawsze wstep na instancje ja swoim 27 gladem potrafilem po 40 min czekac na dunga.....

Najwiecj ludzi gra na nexusie i jest to aktualnie najlepzy server. Jest To nowy server (powstaly z poczatkiem wersji EU) co do strony zbytnio niczym sie nie roznia;) A i elyosow jest napewno wiecej niz asmo (osobiscie gram po stronie asmo i nie zdarza sie tu widziec dzieciakow placzacych czy wyzywajacych.

Tylko Ely, mało kto z Asmo potrafi poprawnie pisać po polsku, więc wiekowo Ely>Asmo. Reszty chyba nie trzeba opisywać, bo samo przez siebie. :) Jeśli myślisz nad Chanterem, to nie zwlekaj długo. Klasa potrzebna praktycznie w każdym party. Czy to insta, czy to abyss.

Tylko Ely, mało kto z Asmo potrafi poprawnie pisać po polsku, więc wiekowo Ely>Asmo. Reszty chyba nie trzeba opisywać, bo samo przez siebie. Jeśli myślisz nad Chanterem, to nie zwlekaj długo. Klasa potrzebna praktycznie w każdym party. Czy to insta, czy to abyss.

Ja ciebie w ogóle nie rozumiem po co znowu zaczynasz pisać takie posty które doprowadzają tylko do kłótni. Wszędzie są dzieci i wszędzie są osoby które piszą nie poprawnie i nie można szufladkować całej rasy Asmo bo spotkałeś na swojej drodze 10-20 młodych polskich graczy którzy swoją edukację dopiero zaczynają. Asmo=Ely i to tylko zależy od nas którą stronę wybierzemy Ciemna czy też Jasna i nic po za tym.

@up dorze, że napisałeś Ciemnca i jasna a nie zła i dobra, bo nie wiem czemu ludzie tak to określają... Jeśli chodzi o server to Nexus, gra tam najwięcej ludzi i najwięcej polaków, z gildią nie będziesz miał problemów bo jak i po stronie Elyo tak i po stronie Asmo jest dużo polskich gildi :) Polecił bym Ci chantera bo jest potrzebny i nie będziesz miał większych porblemów z pt a do tego w patchu 3.0 dostaję kopa więc będzie jeszcze lepszy :)

Zaczne na Anucharcie. Będę szedł raczej na Chantera. Oczywiście w Elyos

Siema.

Dzisiaj zacząłem ściągać klienta Aiona. Od Gameforge. Grałem wcześniej na cbt więc troche ogarniam. Mam do was pytanie lepiej Elyos czy Asmo:D? Chodzi mi o to, która gildia/klan(niepotrzebne skreślić) mnie przyjmie. Moge grać albo Chanterem albo Knightem