[Asmo] Szukam ludzi do wspólnej gry

Witam wróciłem po dłużej przerwie do gry i szukam ludzi a właściwie Party do wypadów na:

- Nowe KKM'y

- Adma

- Kroban

- Elemental Lab.

W przyszłości na pewno dojdą jeszcze inne instancję.

Przedział lvl najlepiej 66-70 lvl

Godziny wypadów: Między 16-20

Team Speak - mam założony jak coś.

Kogo potrzebuję:

- Tank

- Heal

- DPS

- Support

Ja gram DPS'em . Jeżeli ktoś będzie zainteresowany niech piszę w tym temacie. Pozdrawiam.

A ja mam inne pytanko troche odbiegające od tematu, jak tam sie teraz aion trzyma? grałem w niego przeszło 2 lata temu, slyszałem ze bardzoo duzo sie pozmieniało, jak teraz wyglada z populacja? jest z kim grac? jak wyglada farma, idzie troche nadgonic po tak dlugiej przerwie jak moja?

@offtop

Jest dobrze, populacja stabilna. Na 5.5 dużo osób czeka i wróci pewnie. Idzie dogonić teraz jest kampania jakiś Event masz 100% Exp'a i wiele innych rzeczy.

Następnym razem takie rzeczy to na priv. Proszę moderację o usunięcie postów.

@Thenaar Wiesz, prawda jest taka że nie wolno kłamać, właśnie jestem na Aionie i powiem że w mieście może 10 osób pod brokerem stoi a 5 lata po mieście, nigdy nie czułem się tak samotny w jakiejś grze jak w aktualnym Aionie.

Autor dostał perma za multikonto, więc temat zamykam.

Witam wróciłem po dłużej przerwie do gry i szukam ludzi a właściwie Party do wypadów na:

- Nowe KKM'y

- Adma

- Kroban

- Elemental Lab.

W przyszłości na pewno dojdą jeszcze inne instancję.

Przedział lvl najlepiej 66-70 lvl

Godziny wypadów: Między 16-20

Team Speak - mam założony jak coś.

Kogo potrzebuję:

- Tank

- Heal

- DPS

- Support

Ja gram DPS'em . Jeżeli ktoś będzie zainteresowany niech piszę w tym temacie. Pozdrawiam.