Assasin Creed Czyżby historia dobiegła końca?

Witam ostatnią oglądnąłem wszystkie zakończenia Assasin Creed i zauważyłem że w 3 assasinie desmond umiera,w 4 jest o nim mowa ale nic nie ma o tych bogach i co dalej będzie się działo.

Jak myślicie czy to koniec historii z nimi czy może w assasine 5 będzie o tych bogach dalsza część ???

AC to jak fifa, wychodzi co roku. Więc na pewno wyjdzie, to samo w nowym opakowaniu.

Dzięki za "malutki" spoiler. Takie rzeczy się oznacza, żeby ktoś nieświadomy w ciągu sekundy zepsuł sobie grę.. :)

:o kto w tym czasach nie grał i nie zna fabuły AC :o

No widać jednak są osoby które nie grały i nie znają fabuły AC. To że Ty masz czas żeby we wszystko zagrać zaraz po premierze to nie znaczy że wszyscy mają :)

Popieram , takie spoilery potrafią naprawde zirytować człowieka ... nie po to kupuje się grę żeby przeczytać zakończenie i zepsuć sobie zabawę . Osobiście niewiedziałem że desmond umrze ... nie grałem w nowsze części AC bo mam za słabego kompa ... Powinno robić się coś w stylu "UWAGA SPOILER "

Hmm to sory za to,ale i tak jego śmierć nie jest efektowna xD

W 4 jest(o ile się dobrze orientuję) jest wzmianka o Tych-Którzy-Byli-Przed-Nami poza tym jest zapowiedziane Unity i dalej pewnie będą to cisnąć.

@DeimondD Nie zgodzę się. W Unity nadchodzą zamiany przebudowany system parkour(łatwiejsze schodzeini w dół) i co-op 4 osobowy. Dla tej serii to już jest gigantyczna zmiana

Nie czytałem do końca, mogę dostać warn za off-top, ale chłopie informuj ludzi o ewentualnym spoilerze...

Oj tam ależ mi spoiler AC 3 ma z 2 lata już? A sprawa następna sam tytuł daje do myślenia " Czyżby Historia dobiegła końca" tak więc jeżeli ktoś czyta z zrozumieniem domyśli się iż może tu się tutaj znajdować właśnie owy opis zakończenia ludzie nie płaczcie.

I nie wieżę że nikt z "płaczków" nie oglądał na YT materiałów z tej gry jak i innych części. Czyli już wiem kto pisze w 80% te bzdurne komentarze na YT :)

W 4 jest(o ile się dobrze orientuję) jest wzmianka o Tych-Którzy-Byli-Przed-Nami poza tym jest zapowiedziane Unity i dalej pewnie będą to cisnąć. @DeimondD Nie zgodzę się. W Unity nadchodzą zamiany przebudowany system parkour(łatwiejsze schodzeini w dół) i co-op 4 osobowy. Dla tej serii to już jest gigantyczna zmiana

Zapomniałeś o nowym systemie skradania się(możliwe,że nawet rodem z Splinter Cell).

PS:Fabuła Desmonda faktycznie kończy się na AC3 ale późniejsze to tylko prezentacja walki Assasyni-Templariusze w określonych czasach(oraz jakieś fabuły).

A są. Na przykład ja nie grałem w AC3. Moja ostatnia przygoda z AC, to Brotherhood. Przestałem grać, kiedy zobaczyłem, że Ubisoft zrobił z AC maszynkę do robienia kasy.

Fabuła miała skończyć się w Revelations, które miało być wydane przed 21.12.2012 roku, tak żeby "fabularnie" obronić Ziemię przed końcem świata.

Oni narobią jeszcze mnóstwo części. Najnowsza ma się dziać podczas rewolucji francuskiej. Następna to pewnie będzie okres napoleoński. Mamy jeszcze wiosnę ludów, wojnę secesyjną, 1 i 2 wś. Ubisoft coś nawymyśla, żeby kasę ściągnąć.

kto w tym czasach nie grał i nie zna fabuły AC

Ja? Ale to nic, uwazam ze gra jest beznadziejna, wiec akurat twoj spoiler nic mi nie robi. To jednak nie zmienia faktu, ze przesadziles i powinienes dostac warna.

Co do samego tematu - AC jest zbyt popularna marka, aby Ubi ja porzucilo. Beda powstawac kolejne gry, nawet jesli zwiazek z watkami fabularnymi z poprzednich czesci bedzie znikomy, to nastepne czesci i tak wyjda. Czy to odnogi historii, czy zupelnie nowe opowiesci... Ogromny potencjal finansowy. Jeszcze majac na horyzoncie film, ktory tylko podbije popularnosc marki nie wyobrazam sobie, aby osoby zasiadajace w zarzadzie firmy mogly przepuscic taka okazje do zbicia szmalu.

Co wiecej - pewnie niedlugo powstana gry w uniwersum AC, ale nie bedace z gatunku gry akcji, a zupelnie cos nowego, aby trafisz do kolejnych odbiorcow. Strategia? Dlaczego nie? Jakas taktyczna gra turowa? Moze, moze.

Niedługo będzie gra wyścigowa - AC Pirates. To pokazuje że Ubisoft nigdy tego nie porzuci. Z pewnością zobaczymy jeszcze dużo kolejnych części, i na pewno będą jeszcze Ci Którzy Byli Przed Nami.

Witam ostatnią oglądnąłem wszystkie zakończenia Assasin Creed i zauważyłem że w 3 assasinie desmond umiera,w 4 jest o nim mowa ale nic nie ma o tych bogach i co dalej będzie się działo.

Jak myślicie czy to koniec historii z nimi czy może w assasine 5 będzie o tych bogach dalsza część ???