Assasin Gameplay

jak zwykle troche hateu z mojej strony ;p

BUHEHEŁEE ;p na EU nawet info o tym nie ma

http://raiderz-forum.perfectworld.com/showthread.php?p=8111811#post8111811

wyglada fajnie

Na eu forum było dużo rozmów na temat Assasina i Archera, a to, że ktoś dał koreański gameplay na forum pwe to już eu jest gorsze?

nie tyle co gorsze ale hmmm tak:D

nie no to zart z mojej strone nie przejmuj sie

tak się tylko wtrącę, nie lubię gierek gdzie punktem zaczepnym rozwoju jest dodawanie nowych klas, człowiek pogra 3-4-6 miesięcy i nagle się okazuje że dodają klasę którą on zawsze lubił grać i zabawa w lvlowanie od nowa.

Zamiast rozwijać kontent etc to zajmują się klasami :(

widzisz w nex genach mamy o tyle lepiej ze nie ma takich posranych bramek lvl jak np w L2 czy PWI gdzie z 99 na 100 potrzebujesz tyle expa co z 1 do 99

w raiderz wbijasz 30 lvl w tydzien i to jak malo grasz

po za tym wraz z kalasami sa rozwijane watki np tym razem mamy dostac rozwiniety content pvp (niby w kr patchnot tak jest) + pare broni pewnie jakis zone

wiec to nie jest tak ze masz sama klase;p a wlasnie mozna jeszcze nabyc za real money albo za kase w grze (140-180golda) book of oblivion i mozesz zrobic reset kals i SP wiec nie musisz wbijac nic od nowa ;p ale miec glowe do ekonomi

Dreed ma dużo racji w tym co mówi po co masz grać postaciami które nigdy ciebie nie interesowały i grać tylko po to aby zabić czas. Ja osobiście gam tymi klasami które lubię jeżeli w danej grze jej nie ma to nawet do niej nie podchodzę bo to tylko strata czasu.

Temat i tak został założony przez zwykłego użytkownika, więc zarówno wydawca EU jak i N/A "stara" się tak samo.

Wypowiadając się na temat, zauważyłem że sin dodawałby trochę dynamiczności tej grze. Chyba twórcy gry zauważyli, że nie ma na RaiderZ'a takiego popytu na jaki liczyli. ;)

malo kiedy z QQim sie zgadzam ale prawda prawdą ;p skacze jak opentany to mi sie bardzo spodobalo mam nadzieje ze bedzie atak pozycyjny (typu w plecy backstab itp) to urozmaici gre a co do grania innymi klasami obecne klasy nie sa zle i z assasina napewno maina nie zrobie ^^ mam clera robie zerka a sin bedzie tylko toonem pod pvp

jak zwykle troche hateu z mojej strony ;p

BUHEHEŁEE ;p na EU nawet info o tym nie ma

http://raiderz-forum.perfectworld.com/showthread.php?p=8111811#post8111811

wyglada fajnie