Witam . Zmusilo mnie ogladania na niektore posty , pytania i odpowiedzi na temat tej klasy . Dlatego napisze poradnik o sinie.
Guide jest skierowany do nowych graczy jak i juz troche grajacych.
Bronie : Na poczatku bierzecie co lepsze dagger/sword sword/sword / dagger/dagger
od 50 lvl sword/sword
Oczywiscie podstawowe informacje : Bonusy w broniach od atk speed sie nie stakuja czyli po chlopsku : Jezeli mamy w jednej broni atk speed i w drugiej to tylko sie liczy atk speed z jednej broni.
Wiekszy dmg jest na sword/sword od 50 lvl . Na poczatku bierzemy w main handa daggera a w off sword poniewaz mamy o wiele wiecej atk speeda (poniewaz na poczatku nei mamy bonusow w braniach z atk speed). Atk speed nie jest potrzebny do szybkiego spamowania skili i wpadania w mass cd (masowy cd na all skilach i stoimy i czekamy na reus all skili) tylko na WAVE. Poczytajcie o tym .
Wytlumacze po chlopsku co to znaczy WAVE :
Uzywamy to przy grindowaniu lub pvp . Kiedy zaczyna sie auto attack, zaczyna sie doslownie animacja 1 ataku z 1 miecza(badz sztyletu) uderzamy juz skillem . Jest to typowy bug czy poprostu dajace przewage zreczniejszym graczom na wieksza dominacje slabszych. Kiedy zaczynamy uderzac(zaczyna sie animacja) 1 bronia , uderzamy skila (powtarzam sie) to juz zalicza nam uderzenia z 2 broni z auto attacku tak na 50 lvl to 1k . Jezeli mamy wystarczajacy atk speed to powoduje to epicki dps a oczywiscie u sina o to chodzi.
Manstony : Zalezy co chcemy czy bawic sie w magic boosta czy atk. POLECAM ATK . JEZELI MAGIC BOOST TO CIAGLE MAGIC BOOST WSZEDZIE! ost Magic accuracion.
ATK : do 50 lvl staramy sie miec na czysto 500 crit (bez buffow , scroli, fooda itp) , po czym lecimy w full atk . Po 50 lvl na lajcie bedziemy posiadac 500~ crit z ringow , armorow broni wiec wtedy juz full atk wszedzie.
Stigmy : Prosta logika . Kto co woli co dla kogo pasuje i pod co sie ustawia. W tej grze chodzi o pvp wiec mowie tylko o tych opcjach . Gorne drzewko jezeli magic boost . Dolne jezeli atk. Polecam Dolne drzewko lub mix . Czyli nie konczymy dolnego drzewka , nie wiem jak pod 3.0 wyjdzie ale juz grinduje swego nowego sina bo starego sie pozbylem i dam wieksze dla pansta informacje w przyszlosci jak sam sie ubiore w te stigmy. Oczywiscie dla mnie absurd nie posiadac ambusha, accuration itp. Kto co woli. Osobiscie olewam Shadow walka na pvp na rzecz innych porzyteczniejszych stigm ktore zwiekszaja nasze cc badz dmg.
Cos dodac ? Chyba wszystkie podstawy zostaly spelnione. Pamietajcie starajcie sie nakladac te runy. Zaczynacie od tego po czym stun po czym stoicie za plecami przeciwnika i go combujecie z poteznych skili , znow nakladanie run , w powietrze i co mamy walimy w niego z calym burstem . Dobry templar lub glad na farcie moze to ustac ;D
Jezeli macie pytania walcie smialo pod tym postem . Jezeli chodzi o WAVE, macie za duzo filmikow na youtub i za duzo poradnikow o tym zeby sie tak strasznie rozpisywac.
Mam nadzieje ze wkoncu komus pomoge .
P.S. Kilka pogrubień i wszystko czytelniejsze ;>