Assassin's Creed IV:Black Flag-krótka Prezentacja Gry

Assassin's Creed IV: Black Flag bardzo dobra produkcja gry która powstała 21 listopada 2013 w polsce.W grze wcielamy się w postać Edwarda Kenway .Akcja gry rozgrywa się w XVIII-wiecznych Karaibach w roku 1715,Assassin's Creed IV: Black Flag, jest szóstą odsłoną popularnej serii Assassin's Creed. Ocena gry wg.Gry-Onlie.pl

9,6/10 Polecam każdemu grę.

Jest cokolwiek nowego czy dalej to samo co w Assasins Creed jedynce tylko w innym klimacie?

Filmik bez żadnych wad. Troche mi nie pasuje ta tropikalna sceneria wolałem klimaty te z 3 części.

A ja już się pogubiłem w tych częściach po cholerę wydają jedno i tę samą grę jednak w innym opakowaniu. Dla mnie najlepsza jest jedynka i tyle.

Twórca AC stwierdził jakiś czas temu, że marka się jeszcze nie wyczerpała co mnie śmieszy. AC IV jest prequelem co też jest bezsensu. Mogli to najpierw wydać, a potem trójkę. Zresztą najlepiej niech już to skończą zamiast przedłużać tylko po to, żeby kasę ciągnąć od fanów.

Sama jakość która pojawiła się w sprzedaży jest świetnie przedstawiona tutaj:

@2UP Nie zgodzę się. W sumie masz trochę racji, bo gdy "jedynka" weszła na rynek to był to ogromy sukces, ponieważ drugiej takiej gry na świecie nie było. W CDA była nawet recenzja o tym, że większość świata jest zrobiona na zasadzie kopiuj-wklej, ale jak na tamte czasy - gra nie miała sobie równych. Dla mnie osobiście najlepszą częścią są "dwójka" i "trójka". Coraz mniej było właśnie tego ctrl+c/ctrl+v więc naprawdę gra pozwalała na długie godziny zabawy nawet po skończeniu głównego wątku ( a nie jestem zwolennikiem misji pobocznych w single player ). Potem były Brotherhood i Revelations, które moim zdaniem poza wprowadzeniem systemu "bractwa" i haka nie wprowadzały nic nowego, dopiero trójkę zrobiono na całkiem nowym silniku i oczarowała swoją zawartością. Black Flag jest taki sam jak jedynka IMO ( ... :-) ), tak samo jak "dwójka" z Brotherhood i Revelations ( chociaż ta pierwsza ma w sobie "to coś" ). Moim zdaniem robią to na siłę, aby wypełnić czas przed stworzeniem "czegoś nowego". Myślę, że tak było między "dwójką", a "trójką".

Powiedz mi ile możesz robić to samo w następnej grze, jednak jak fifą co roku niby to samo jednak ludzie kupują. Dla mnie twórcy w Ac pomieszali fabuły i myślę, że to ich w końcu zgubi. Jak dla mnie nic rewolucyjnego wolałbym w tym momencie kupić Tomb Raidera albo Alan'a.

FIFA to co innego niż AC, bo w grze sportowej sobie na za dużo nie możesz pozwolić. Ogółem za najlepsze części uważa się AC II i Revelations, a trójkę za najgorszą. Jest najbardziej pompatyczna, a główny bohater jest nijaki. Teraz dają prequel, gdzie głównym bohaterem jest dziadek bohatera AC III. Tylko po co? Niby coś powyjaśniają, ale fabuła według mnie jest zbyt pomotana. Miała sens w jedynce, nie licząc końcówki z tą mapą itp. Teraz to jakaś walka o władzę nad światem i spisek jak z Illuminati.

Z dwójką się zgodzę, trójka pod względem fabuły ssie i to ostro ( moje zdanie ), w ogóle całe te sprawy z wszechświatem ( już w dwójce ta końcówka mnie odrzucała ).

Assassin's Creed IV: Black Flag bardzo dobra produkcja gry która powstała 21 listopada 2013 w polsce.W grze wcielamy się w postać Edwarda Kenway .Akcja gry rozgrywa się w XVIII-wiecznych Karaibach w roku 1715,Assassin's Creed IV: Black Flag, jest szóstą odsłoną popularnej serii Assassin's Creed. Ocena gry wg.Gry-Onlie.pl

9,6/10 Polecam każdemu grę.