Ostatnim razami załatwiłem od kumpla gre assassins creed revelation ale nie mam cd keya by móc
grać pomocy !!!
Ostatnim razami załatwiłem od kumpla gre assassins creed revelation ale nie mam cd keya by móc
grać pomocy !!!
Tzn kupiłeś od niego czy pożyczyłeś? Albo kup ze sklepu albo sobie ściągnij. Polecałbym kupić, będziesz miał też grę w multi z tego co wiem
Co jak co ale jak dla mnie AC:R ma tylko porządny single a multi jest moim zdaniem do d*py.A jeżeli chcesz zagrać musisz jeszcze wziąć konto od kumpla.
crack?
@AzureBert mmo w AC nie jest taki zły ponieważ jest inny niż w innych grach .Mnie podoba się rozpoznawanie swojego kontraktu poprzez jego zachowanie(albo nacelowanie na osobe która wygłąda jak on przez ok 5 sek. kto jak woli ). tylko głupie jest to ,że jak zdobędziesz wszystkie umiejętności to likwidowanie kolejnych graczy nie jest już żadnym wyzwaniem, nie trzeba nawet rozpoznawać graczy umiejętności zrobią to za ciebie
@Ardixon08 poproś kolegę o konto
Ostatnim razami załatwiłem od kumpla gre assassins creed revelation ale nie mam cd keya by mócgrać pomocy !!!
Nikt Ci raczej nie pomoże, bo do nowych gier od Ubisoftu jest potrzebne konto, gdzie trzeba aktywować key. Poproś kolegę, aby Ci podał passy - jeżeli nie gra w gry od Ubi obecnie.
Masz dwa wyjścia pierwsze to kupić cd-keya a drugie to wziąć od kumpla konto nic innego nie zrobisz.
mmo w AC
W/o AC nie ma mmo, tylko multi, a to 2 różne pojęcia.
To wiadomo że początek jest kiepski bo to przecież tutek ale potem jest po prostu rewelacyjnie
NIESTETY MÓJ KUMPEL POŻYCZYŁ INNEMU NA 2 Tygodnie
KUPIE SOBIE W SKLEPIE EMPIK. thx za rade
grać pomocy !!!