Assassins Creed

Witam.

Otóż mam kolejny problem, tym razem dotyczy on gry Assassins Creed.

Problem polega na tym że gra tnie się niemiłosiernie na sprzęcie na którym teoretycznie nie powinna.

Dzisiaj naszło mnie by znów wcielić się w Altaira jednak sama gra mi na to nie pozwala, wszystkie detale mam ustawione na minimum, rozdzielczość 800x600, komputer nie dawno po formacie, nic się nie przegrzewa.

Co ciekawsze, jakiś czas temu grałem w Assassins Creed bez problemowo, z tym że miałem 1GB ramu mniej!

Więc co może być przyczyną?

[sprzęt]

Intel Pentium 4 2.80 / 2.79 [2 rdzenie]

GeForce 7300GT

2GB Ram

Jak po formacie to...Sciagnij najnowsze sterowniki. Sciagnij latki do gry. Jak nic nie da to wyjmij ta nowa kostke ramu

Mam najnowsze sterowniki, próbowałem uruchomić grę bez tego ramu i mam najnowsze łatki do gry [1.02]

Nie wiem czy to cos zmieni, ale moze sciagnij Service pack'a?

A to dzieje ci się przy tej grze, czy w innych grach też zaczęło ci się ciąć ??

Wszystkie gry chodzą normalnie, jedynie AC mi się tnie. Mam service pack 2

A moze odpalasz go pod DX10? :D

No ale jak msz XP to chyba raczej nie

Poza tym grales juz na tym kompie w AC?... Bez obrazy ale Karta gf7300.... nie jest cudem techniki...

Mam najnowsze sterowniki, próbowałem uruchomić grę bez tego ramu i mam najnowsze łatki do gry [1.02]

Skoro grałeś wcześniej i nie było problemu to może grałeś bez żadnych dodatków a po dodaniu jakiejś łatki jest problem.Spróbuj gry na czystej instalce a potem instaluj łatki jeśli jest ich kilka

Witam.

Otóż mam kolejny problem, tym razem dotyczy on gry Assassins Creed.

Problem polega na tym że gra tnie się niemiłosiernie na sprzęcie na którym teoretycznie nie powinna.

Dzisiaj naszło mnie by znów wcielić się w Altaira jednak sama gra mi na to nie pozwala, wszystkie detale mam ustawione na minimum, rozdzielczość 800x600, komputer nie dawno po formacie, nic się nie przegrzewa.

Co ciekawsze, jakiś czas temu grałem w Assassins Creed bez problemowo, z tym że miałem 1GB ramu mniej!

Więc co może być przyczyną?

[sprzęt]

Intel Pentium 4 2.80 / 2.79 [2 rdzenie]

GeForce 7300GT

2GB Ram