Asta Online- UTOPIA

" We actually designed the AWS(Amazon Web Server) with the latest and highest performance so that the delay would not occur even when 10,000 people from worldwide connected at the same time. And we can add servers anywhere in the world at any time in 5-10 minutes. ". "ASTA server is located in San Francisco and we are also using AKAMAI CDN, so Worldwide coverage will be ok. Thank you! " - komentarze asta online z fb.

chętnie dołączę :)

Hmm, serwery w Ameryce. Będzie trzeba walczyć z pingiem :/

Nie planują nawet otwierać serwerów w EU?

jeszcze nie weszliście a już narzekacie na ping... troche cierpliwości ludzie

A po co dla tych paru osób co pograją chwilę a i tak nic nie kupią? To odgrzewany kotlet i oni to wiedza

Ludzie narzekają bo chyba każdy grał i zna różnice między serwerem w eu a US dodatkowo godziny ewentow też będą chyba niezbyt przychylne

raczej całkiem smaczny schabowy podawany przez nowego(miejmy nadzieję, że lepszego) kucharza ;)

A po co dla tych paru osób co pograją chwilę a i tak nic nie kupią? To odgrzewany kotlet i oni to wiedza

Ludzie narzekają bo chyba każdy grał i zna różnice między serwerem w eu a US dodatkowo godziny ewentow też będą chyba niezbyt przychylne

Dodatkowo niech zmienia kolor wlosow mobka w 3 miescie i muzyke w 4 bo kompletnie nie pasuje - no prosze was, ludzie graja w gorsze tytuly przez lata i graja. Jest ekipa, jest fun, to mozna grac, przypomne, ze to dalej gra komputerowa ktora powinna sprawiac przyjemnosc :), no ale jak ktos nie widzi iskry od samego poczatku to wiadomo, ze nic go nie przekona do tytulu na dluzszy czas

Poproszę o namiary na Tsa

Pytanie, jeżeli nigdy w to nie grałem a chciałbym zacząć przygodę z tym MMORPGem. Nadałbym się?

Każdy nowy gracz jest na wagę złota:]

Poza tym rękoma i nogami podpisuję się pod ostatnią wypowiedzią BlackDesertEU

Postaram się być jak najczęściej. Tylko odrazu informuję o mojej nieobecności 28, 29, 30 kwietnia. Pyrkon i te sprawy. BTW. 22 lata i zaznajomiony z kilkoma rpgami.

Tu jest gender locking np na Archera ze tylko babka można grać ?

Gralem na wersji webzenowskiej, zawitam i tutaj ;)

Również chętnie dołączę. 25 lat, jestem z Olsztyna i często gram zawsze będąc na tsie :) Jeżeli jest taka możliwość to poproszę pw na tsa ;)

Za godzinę można ściągać, martwi mnie tylko gender locking bo z tego co pamiętam archer mógł grać tylko babka

Za godzinę można ściągać, martwi mnie tylko gender locking bo z tego co pamiętam archer mógł grać tylko babka 

Rasa człowieka ma dostępne każdą płeć i klasę.
Inne rasy są ograniczone.

A w tym Asu jest rasa człowieka ?

A w tym Asu jest rasa człowieka ?

Jest.
http://store.steampowered.com/quickref/612290
Polecam!

Dzięki !

Cześć, chętnie z wami pogram także proszę o dane na PW. Na 100% będę grał magiem i może zrobię sobie alta healera.