rowniez sie pisze
Asta Online- UTOPIA
Dostępne: 04 - 2017
Ora :D?
Mag lodu
Witam Panowie, my grupa na FB również czekamy na reaktywacje!! Doczekać się nie mogę tej starej zgranej ekipy!! Pozdrawiam Xebi xD
Rowniez pogram, slyszalem ze nawet gdy byla u prowadzona przez webzen nie bylo czuc zbytnio p2w i gra byla ok. Niestety nie mialem okazji pograc wczesniej, ogarne troche klasy jakie sa itp przez ten czas
eh właśnie p2w było konkretne jak wrzuciłeś pare tysięcy $.
Byl taki assassin co jak wrzucił troche hajsu to spokojnie sie bił 1 vs 5 i wygrywał
Obecny Od razu mogę zasugerować abyśmy zaczynali od strony ASU z mojej strony na pewno będę grał tak jak wcześniej healerem (Nina) i patrzcie co wygrzebałem xD
Wyglada fajnie, tylko szkoda ze na filmiku pokaz slajdow. Moze tez zagram Music 10/10.
Cześć, też byłem członkiem gildii Utopia, jednakże proponuję zmienić frakcję na złą - ORA, na ASU już mi się wszystkie questy ponudziły, a tą drugą nie grałem
Z tego co pamiętam to Ora miała gorsze te field eventy ;p
Chętnie bym spróbował sił w Astę w Waszym gronie, dobrze wspominam grę zanim zamknęli
Szyszka tez sie pisze
Zagram na pewno kiedy start ?
Haha, jak ruszy gierka to nagramy nowe filmiki, tym razem sprzęt jest lepszy więc będzie lepsza jakość!
Każdy, kto wcześniej nie miał styczności z grą zostanie poinstruowany co i jak Co prawda, JaroPro się nie ujawnia póki co, ale mamy nadzieję, że z nami będzie grał, bo on lubił tłumaczyć...=D
Dodatkowo każdego, kto na 100% jest pewny, że zagra razem z nami pod jednym sztandarem zapraszam na wiadomość PW - podam Wam dane do teamspeaka.
Także powrócę , może tym razem pogram z wami troszkę dłużej ...( i nie zamkną gry)
ba start dają każdemu po 600 gemów, to znaczy że można od razu powiększyć bp, wykupić drugą stronę na skille (bodajże 500)
nic tylko brać i grać XD
mag ora?????
Może lekki offtop zrobie, ale mógłby ktoś troche napisać o klasach i pamiętam, że są 2 strony. U webzena grałem Healerem ale może bym zmienił coś.
I btw co to za klasa na filmiku z poprzedniej strony Water God's Oracle Raid = Utopia ?
Warrior - sprawdza się świetnie w roli tanka jak i dps'a (w grze masz możliwość kupienia drugiej zakładki rozdania umiejętności co pozwala Ci na te dwie opcje bez robienia drugiego chara)
dużo CC i taunt, mięso armatnie na wojnach
Mage - DPS przesadzony dmg z AOE skilli, praktycznie nieśmiertelny z odpalonym skillem którego nazwy nie pamiętam leczy tylko w pve (jakiś tam balans zachowany)
dobrze farmi tokeny na pierwszy set, polecam
Archrer - DPS niewidzialność, buffy do szybkiego poruszania się, pułapki. Świetny do PVP i raidów
Healer - tak jak w normalnych grach leczy i daje buffy, można też pójść w dps ale na tle innych klas stoi w ich cieniu (dobra opcja do expienia) ogólnie to must have wszędzie
chyba że robisz dungi na 50 to wystarczy sam mag xD
rouge - wrzód na d*pie i rak w każdej grze (pozdrawiam lubiących nimi grać) możesz być mordercą lub kimś z fajnymi cc np (przyciągać do siebie wrogów co jest mega świetne na pvp)
niewidzialność, lekki heal i buffy
berzerker - tutaj już nie grałem ;o nie jarają mnie dzieci
tak w skrócie:
Każdy ma możliwości rozwinięcia jednego z dwóch najlepszych umiejętności ze swojego drzewka ,
P yaniu kilkuset gemów (dostaje na start od move games nawet większą ilość niż na to potrzebna) masz możliwość posiadania dwóch zakładek dzięki czemu możesz się zmieniać np z tanka w dps (cd tego to 10min),
dungi robi się mega przyjemnie i jest dungeon searcher czy cuś takiego działa tez na raidy i bg
Gildyjna miejscówa na spotkania i questy dziennie w niej
a co do filmiku był to Mag
ba start dają każdemu po 600 gemów, to znaczy że można od razu powiększyć bp, wykupić drugą stronę na skille (bodajże 500) nic tylko brać i grać XD mag ora?????
to zależy czy będzie wersja sprzed czy po nerfie maga
przed nerfem był najlepszą profą do PVE po nerfie był hmm normalny
Oczywiście, że będę grał. Mam tylko wątpliwości co do lidera Crugera i jego GT 8800 ale ok, zobaczymy.
Oczywiście, że będę grał. Mam tylko wątpliwości co do lidera Crugera i jego GT 8800 ale ok, zobaczymy.
Malgot ty się już nie bój
http://imgur.com/a/cEM56
a co to za czary? oO