Cały czas gramy, jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o PW na forum albo pisanie na global chacie "Utopia", na pewno ktoś się odezwie i doda do gildii.
Asta Online- UTOPIA
Dam wam Dobrą radę nie przyjmujcie ludzi którzy przeszli ze strony ora bo to są PVE nooby pożytku z nich żadnego nie ma, oni płaczą tylko że są gangowani na strefach pvp.
tak jak myślałem jeszcze nawet miesiąc od premiery nie minął a gra już umiera, aktualnie na serwerze 196 osob a 24h peaj 1087 czyli juz prawie połowa mniej niz na poczatku
z tego co wiem to był maintenance przed chwilą więc nie cuduj
mniej niz 900 graczy juz chyba panowie czas kończyć grę
n00tyet ale jaki jest Twój cel, jak nie chcesz, to nie graj, tylko po co co drugi post pisać o tym, jaka to gra jest martwa? każdy ma oczy i widzi, ile wynosi online. Niektóre gry tyle mają i żyją, zajmując swoją niszę w gatunku.
@Avanny właśnie mi się wydaję, że mu strasznie zależy na tej grze, przecież nikt kto się grą nie interesuje, nie sprawdza co tydzień stanu online na serwerach.
juz okolo 700 graczy tylko
juz okolo 700 graczy tylko
Dalej interesujesz się tą grą?
Hej wszystkim. Czy gildia jest aktywna? Czy można spokojnie was szukać w grze? Dopiero zaczynam przygodę z ASTA, ale mam zamiar się przy niej zatrzymać na dłużej
Gra chyba już upadła więc gildia pewnie też. Widziałem jakieś osoby z Utopii szykujące się do gry w Titan Siege.
Zaczyna ktoś gre może ?
ASTA ONLINE
UTOPIA
Reaktywacja
Witam
Chciałbym reaktywować Polską gildie która istniała na wersji od Webzena.
Chciałbym stworzyć gildię w której na 1 miejscu będzie dobra zabawa we wspólnym gronie.
Każdy może dołączyć do gildii, jedynym wymogiem jest korzystanie z komunikacji głosowej.
Co oferuje?
-ts3
-Pomoc nowym graczom
-Świetną zabawę
WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH PROSZĘ O PW ŻEBY OTRZYMAĆ IP TS3
GRAMY PO STRONIE
ASU
Zapraszam do grupy steam
Mały poradnik do ASTY (po angielsku)
Pozdrawiam Criger