Asta Online- UTOPIA

Ja się pytam jak wy możecie grac w grę gdzie nicki jak AdolfHitler są normalne i nie banowane?

czy ktoś mnie doda do gildii wreszcie ? :D czelam juz 2 dni

Wczoraj byly czystki w gildii wiec powinno byc miejsce. Posiadamy rowniez druga gildie bo w glownej juz brakowalo miejsca :)

Ja się pytam jak wy możecie grac w grę gdzie nicki jak AdolfHitler są normalne i nie banowane?

No faktycznie koniec świata. Powinni go znaleźć w rl i do pierdla wsadzić bo sobie w grze zrobił durny nick.

nie chce do drugiej gildii, chce do pierwszej, dzisiaj bede pisał w grze około 17 :) o 16 kończę robote kupuje 10 browarów i zaczynamy weekend :)

btw jakie macie levele ? ja gralem tylko 5 godzin i mam 18 chyba tylko

ja stanąłęm na 30 i farmie sobie fame i class arene :P

nie chce do drugiej gildii, chce do pierwszej, dzisiaj bede pisał w grze około 17   o 16 kończę robote kupuje 10 browarów i zaczynamy weekend 

dzisiaj powinno być już kolejne rozszerzenie o 40 slotów więc myślę że już wszyscy znajdą miejsce w głównej gildii ;)

A ja nigdy nie zrozumiem, dlaczego niektórzy ludzie próbują wsadzić innym ludziom fiuta do buzi (gry które oni lubią). Jak ludzie lubią tą grę i mają fun z grania w nią, to jest więcej niż wystarczający powód dla nich do grania w tą grę. 

To jest forum dyskusyjne, więc głównym powodem, że ono nadal istnieje to dyskusje na wszelakie tematy, a to właśnie zajmuje się dyskutowaniem na temat gier mmo, a nie gejowskimi odnośnikami co do wkładania sobie wzajemnie fiutów. A więc wyraziłem swoją opinię wraz z kolegą, a gusta gier i ... hmm różnych zajęć to trochę inna sprawa, nieprawdaż?

To jest forum dyskusyjne, więc głównym powodem, że ono nadal istnieje to dyskusje na wszelakie tematy, a to właśnie zajmuje się dyskutowaniem na temat gier mmo, a nie gejowskimi odnośnikami co do wkładania sobie wzajemnie fiutów. A więc wyraziłem swoją opinię wraz z kolegą, a gusta gier i ... hmm różnych zajęć to trochę inna sprawa, nieprawdaż?

Drugie zdanie z Twojej pierwszej wypowiedzi na pewno nie jest wyrażeniem opinii, tylko ocenianiem graczy przez pryzmat w tego co grają. Skoro w takim tonie odpowiadasz na mój post, to również chciałem włączyć się w dyskurs z moją osobistą opinią okraszoną zmyślnym porównaniem. Niemniej to chyba nie miejsce na dysputy o innych aktywnościach, tylko temat gildii, dlatego ja ze swej strony przepraszam za niepotrzebne odniesienie się do Twojej wypowiedzi, które to miało niewiele wspólnego z tematem przewodnim tego wątku, niemniej zadziałałem impulsywnie, ponieważ nie lubię oceniania osób, których nie znam :).

i hype minął xD ja już nie gram w to bo wydaje mi sie ze za 2 tygodnie bedzie moze ze 300 osob na serwerze

My wciąż gramy i rekrutujemy, zainteresowanych proszę o PW :)

Najpiscie kiedy serwer padnie, bo wydaje mi się że jeszcze 2-3 miesiące i będzie ciężko kogoś znaleźć do party

za miesiąc zamknął grę niestety a szkoda

oby nie bo chciałbym pograć trochę na nowym kompie :D

Nooo grze idzie tak słabo, że z dnia na dzień liczba graczy rośnie :)

No jest przyjemnie dzisiaj 5-6 min i znajduje dunga(a gram dpsem), bg podobnie czy w dzien czy w nocy jest wystarczająca liczba ludzi, Oby tak dalej

Rozstawiło gildie do wojny gildii. Ludzi jest całkiem sporo. Tylko żeby się nie popłakali jak dostaną baty na wojnie i przez to nie przestali grać. Zobaczymy jak to się rozwinie. Mam nadzieje, że do wojny sporo osób wbije 50 lvl.

do ktorej ten maintenace ?

można ip ta prosić??

no z tym, że na tych wojnach narazie nie poszalejemy bo o 5 rano w poniedziałek jest finał :D oby zdązyli to zmienić do soboty