Asta

Mam pytanie.

Czy warto grać w ASTA ONLINE bo wiem że ostatnio powróciła ale też nie grałem w wersje od webzena więc za dużo nie wiem o tej grze ale jako że poszukuje jakiegoś fajnego mmorpg w które można by było zagrać na dłużej więc postanowiłem zapytać się o tą ASTE.

PS: Nie wiem czy w dobrym dziale to napisałem jakby co to przepraszam;)

Gra sama w sobie jest naprawdę warta uwagi, bg, arenki, bossy i lvl bardzo przyjemne. Podobno wojny gildii także świetne, ja niestety nie gram bo w naszym kraju lipa z pingiem i odczuwa to się na pvp i podczas animacji skilli ale jeśli Ci to nie przeszkadza to zagraj. Bodajże 8 gb do pobrania to nie tak dużo.

Jakby serwery byla w EU ( a nie na zachodnim wybrzezu USA ) sam bym gral ale niestety roznica pingu przy takiej odleglosci jest zbyt duza do grania komfortowo pvp . Do tego godziny eventow dostosowane wylacznie pod ameryke . Srednia ilosc graczy okolo 500 ( Avg.Players na steam charts to 473) nie zachwyca gdzie gry maja najwiekszy przyply do paru dni po premierze a pozniej tylko spadkii niedlugo czeka nas dead game.

Eventy sa przestawione na nasz czas, ping jest malo odczuwalny a srednia graczy na 24h to ok 1800 graczy.

@T4l4r

Sprawdź może najpierw informacje, a dopiero coś pisz.

@bashu prosze ( kopiuj wkelj dla Ciebie ponizej a ty podales srednia ilsoc graczy wogole ktora sie zalogowala w ciagu 24h a mi chodzilo o srednia graczy na serwerze jednoczesnie ) . Jezeli ping 100+ jest dla ciebie malo odczuwalny to fajnie :) Poczekam az wejdziesz na arenke z graczem z usa ktory bedzie mial ping 20 a ty 100+ . Eventy widze dopiero w dzisiejszym patchu zmienieli.

Avg. Players

Last 30 Days 475.0

Okej to sprawdze czy rzeczywiście źle się gra z tym pingiem i wtedy zobaczymy :)

Avg. Players

Last 30 Days 
475.0

http://steamcharts.com/app/612290

Tak jak kolega wyżej. Jak już coś piszesz.... To sprawdź informacje a nie zachowujesz sie jak Gburu w swoich newsach xD

A co do pingu, dla chcącego nic trudnego. Wchodzisz w jeden z przypiętych poradników na forum ASTA na steam i opisane jasno i wyrazne co zrobić. Ja tak zrobilem i jak na low detalach mialem lagi to po tej zmianie gram na full detalach chyba tylko bez cieni i gra chodzi plynnie.

@up no i widac 475 osob jednoczesnie zalogowanych na serwerze ... A to co podajecie to jest loiczba ze w ciagu 24h zalogowalo sie tyle osob a nie jednoczesnie GRA .... Wiec nie wiem kto tu musi kupic sobie okulary . A co maja pingi do przycinek spowodowanych fpsami ? Radze poznac podstawowe pojecia naprawde :)

@up no i widac 475 osob jednoczesnie zalogowanych na serwerze ... A to co podajecie to jest loiczba ze w ciagu 24h zalogowalo sie tyle osob a nie jednoczesnie GRA .... Wiec nie wiem kto tu musi kupic sobie okulary . 

to chyba nie ja musze kupic sobie okulary :D Tylko Ty nauczyć sie czytac po angielsku i nauczyć sie czytać wykresy XDD

http://steamcommunity.com/app/612290 Kolejny link i tym razem załóż okulary, jak juz to zrobisz to znajdz na samym poczatku strony na środku liczby z dopiskiem ' w grze' ( kolorem zielonym) które oznaczają aktualną ilość osób na serwerze. Beka xd

Jezeli mowisz ze liczba logowan w ciagu 24h ( czyli nawet jak ktos na 1 sek wl gre ) a srednia liczba graczy jednoczesnie "grajacych" dla ciebie to to samo to spoko :)

Jezeli mowisz ze liczba logowan w ciagu 24h ( czyli nawet jak ktos na 1 sek wl gre )  a srednia liczba graczy jednoczesnie "grajacych" dla ciebie to to samo to spoko 

Człowieku ułomny :lol: Nakieruj sobie na ten wykres myszką i jest szczegółowo pokazana godzina i każdy dzień tygodnia, aktualizuje sie to co godzine a napisane jest ONLINE!! a nie jakieś avg XD

Jak Ty patrzysz na jakieś AVG z ostatniego miesiąca gdzie gra wystartowała pare dni temu pod koniec kwietnia a jest 2 maja to nie nasz problem ze Ty tego nie ogarniasz XD na AVG to sobie spójrz po pełnym miesiącu i wtedy pisz te swoje farmazony :lol:

T4l4r sorry, ale średnia będzie powyżej 1k, co widać patrząc na wykres. Teraz w Astę gra ponad 1,6k osób, a liczba 1,741 oznacza, że tyle wynosił największy online w ciągu 24h. Że komuś trzeba to tłumaczyć. XD

Jezeli mowisz ze liczba logowan w ciagu 24h ( czyli nawet jak ktos na 1 sek wl gre )  a srednia liczba graczy jednoczesnie "grajacych" dla ciebie to to samo to spoko 

Idiota naprawdę ...

Grę polecam .

Mam pytanie.

Czy warto grać w ASTA ONLINE bo wiem że ostatnio powróciła ale też nie grałem w wersje od webzena więc za dużo nie wiem o tej grze ale jako że poszukuje jakiegoś fajnego mmorpg w które można by było zagrać na dłużej więc postanowiłem zapytać się o tą ASTE.

PS: Nie wiem czy w dobrym dziale to napisałem jakby co to przepraszam;)