[Atlantica Online EU] Riders Of Hell poszukuje graczy

Polska gildia RIdes_Of_Hell poszukuje ludzi do swoich szeregów na serwerze Hyperion (NexonEU) .

Chcemy stworzyć duża i silna gildie na Europejskim serwerze mamy tylko jeden warunek ale go raczej spełniasz : Być Polakiem

Posiadamy prywatny kanał na bardzo dobrym serwerze TS3 .

Do gildi przyjmujemy każdego niezależnie od tego czy grasz od dziś czy od 5 lat ponieważ jesteś dla nas wsparciem i dzięki tobie

nasza gildia ma szanse rosnąć w sile i stać się czymś wielkim ;]

Oferujemy :

1.Pomoc w poznaniu gry (Parę ludzi w gildi ma staż gry od 4-7 lat) wiec grę znamy dosyć dobrze

2.Wszystkie eventy związane z gildia będą odbywały się zawsze w porach ustalonych przez graczy a nie samego leadera Gildi

Myślę ze udało mi się zachęcić was do dołączenia w nasze szeregi jeśli tak to nie wahaj się tylko napisz do nas

Xireg , Jarzomb lub do jakiejkolwiek osoby z naszej gildi ona na pewno przekaże informacje do nas i będziesz miał szanse dołączyć

Z checia dolacze do gildi. Dopiero zaczynam gre :)

Byłem, nie polecam. Lider mało ogarnięty, aktywność graczy znikoma, gildia bez przyszłości. Z polskich gildii tylko MementoMori i Bastion sobie jakoś radzą.

Byłem, nie polecam. Lider mało ogarnięty, aktywność graczy znikoma, gildia bez przyszłości. Z polskich gildii tylko MementoMori i Bastion sobie jakoś radzą.

ciekawe niby dlaczego mało ogarnięty jak uciekasz z guild bo mnie ma mnie rano kiedy pracuje to daruj sobie takie komentarze , Przynajmniej mam jakieś doświadczenie w AO a nie jak lider Memento na 100 lvl to dobrze gry jeszcze nie poznał ;]

dolaczylbym, ale najpierw chcialbym sie dowiedziec ilu graczy gra na wersji EU, niestety na amerykanskiej wersji w colloseum, walczylo sie praktycznie tylko z doppelgangerami, na respach nie bylo widac nikogo, moze 1-2 osoby co jakies parenascie-dziesiat minut.

Teraz duża ilość ludzi expi ale bylem na 1 fl i na 6 walk 1 dopple

ciekawe niby dlaczego mało ogarnięty jak uciekasz z guild bo mnie ma mnie rano kiedy pracuje to daruj sobie takie komentarze , Przynajmniej mam jakieś doświadczenie w AO a nie jak lider Memento na 100 lvl to dobrze gry jeszcze nie poznał ;]

Odszedłem, bo poziom członków gildii (w tym samego lidera), delikatnie mówiąc, nie porażał. Lider sprawia wrażenie jakby zakończył naukę języka polskiego w pierwszych latach podstawówki i podejrzewam, że nie ma więcej jak 15 lat. Wstyd żeby gildia była reprezentowana przez taką osobę. No ale skoro już u was nie jestem to przynajmniej można się pośmiać ;)

Odszedłem, bo poziom członków gildii (w tym samego lidera), delikatnie mówiąc, nie porażał. Lider sprawia wrażenie jakby zakończył naukę języka polskiego w pierwszych latach podstawówki i podejrzewam, że nie ma więcej jak 15 lat. Wstyd żeby gildia była reprezentowana przez taką osobę. No ale skoro już u was nie jestem to przynajmniej można się pośmiać

Jeśli tak uważasz to sam masz 15 lat a jakoś w gildi jest ogarnięcie i ludzie nie naczekają bop decyzje są podejmowane przez cala gildie a nie lidera który nawet gry nie poznał

W takim razie przyjemnej gry i wielu sukcesów ;)

Wzajemnie

Polska gildia RIdes_Of_Hell poszukuje ludzi do swoich szeregów na serwerze Hyperion (NexonEU) .

Chcemy stworzyć duża i silna gildie na Europejskim serwerze mamy tylko jeden warunek ale go raczej spełniasz : Być Polakiem

Posiadamy prywatny kanał na bardzo dobrym serwerze TS3 .

Do gildi przyjmujemy każdego niezależnie od tego czy grasz od dziś czy od 5 lat ponieważ jesteś dla nas wsparciem i dzięki tobie

nasza gildia ma szanse rosnąć w sile i stać się czymś wielkim ;]

Oferujemy :

1.Pomoc w poznaniu gry (Parę ludzi w gildi ma staż gry od 4-7 lat) wiec grę znamy dosyć dobrze

2.Wszystkie eventy związane z gildia będą odbywały się zawsze w porach ustalonych przez graczy a nie samego leadera Gildi

Myślę ze udało mi się zachęcić was do dołączenia w nasze szeregi jeśli tak to nie wahaj się tylko napisz do nas

Xireg , Jarzomb lub do jakiejkolwiek osoby z naszej gildi ona na pewno przekaże informacje do nas i będziesz miał szanse dołączyć