Atlantica Online Europe

Witam. Szukam osób do wspólnej gry na angielskim serwerze Atlantica Online, który startuje dzisiaj planowo o 17:00 (chyba że się maintenance przeciągnie). Ze swojej strony mogę zaoferować pomoc w zrozumieniu mechaniki gry, wspólne questowanie i porady dotyczące PvP. Posiadam ponad roczne doświadczenie na iAO, ale od ponad roku już nie gram więc moja wiedza może być lekko nieaktualna ;) Szukam graczy niekoniecznie posiadających doświadczenie w AO, ale ogarniętych i myślących, gdyż Atlantica w późniejszych etapach gry sama eliminuje idiotów :) Chętnych zapraszam do wpisywania się w tym temacie.

hej, ja sie pisze, mam troszke wieksze doswiadczenie w grze i dalej aktualne bo gralem dopoki sie nie dowiedzialem ze bedzie Eu po angielsku

Siemka Zapraszamy Do Nas Do Guild Mamy Juz Ok 15 Osob 18+ Zapraszam Na Ts ts60.net-speak.pl:6410

Hej, podobno PublicEnemy z Mycenae przenosi się do EU i raczej w nich będę celował, bo to pewni i sprawdzeni ludzie.

Też bym chętnie zagrał z kimś bez ciśnienia.

Priv.

Moje IGN w grze to będzie Mazeltow, więc jeżeli ktoś chce, to może mnie dodać.

Tez Chetnie dolacze do gry i mozliwe ze do jakies gildii, 30+ ( juz gejmingowy dziadek :P ).

Ja się piszę, gra już pobrana.

Witam. Szukam osób do wspólnej gry na angielskim serwerze Atlantica Online, który startuje dzisiaj planowo o 17:00 (chyba że się maintenance przeciągnie). Ze swojej strony mogę zaoferować pomoc w zrozumieniu mechaniki gry, wspólne questowanie i porady dotyczące PvP. Posiadam ponad roczne doświadczenie na iAO, ale od ponad roku już nie gram więc moja wiedza może być lekko nieaktualna ;) Szukam graczy niekoniecznie posiadających doświadczenie w AO, ale ogarniętych i myślących, gdyż Atlantica w późniejszych etapach gry sama eliminuje idiotów :) Chętnych zapraszam do wpisywania się w tym temacie.