Atlantica Online - szukam polskich graczy/gildii

Witam

Po wielu latach przerwy wracam do tego klasyka. Zaczynam od zera bo przegapiłem migrację.
Grałem na Argosie w polskiej gildii Bastion?/Twierdza?.

Szukam polskiej gildii na tym serverze a jeśli takowej już nie ma to polskich graczy.

Jeśli na innym serverze jest jakaś aktywna polska gildia (sporo osób online itp.) to mogę też rozważyć przenosiny.

jest the witchers na wersji NA, sam pogrywam czasem

A jaki server na NA?

Nigdy nie grałem w Atlantice, warta polecenia gierka? Bo może także bym spróbował :wink:

Alexandria chyba, czy warto zaczynać to cięzko powiedziec bo grafika jest slaba jesli Ci to nie przeszkadza to warto, gierka p2w aktualnie

P2w i nie :slight_smile:

PvP sa różne, jedne zależne od itemkow inne zależne od skilla i tak KAŻDY może wygrac grając nawet po tygodniu gdy i zgarnąć główna nagrodę :slight_smile: PvE od cha questów , montgów etc o kaske bardzo łatwo jak ma się głowe na karku i trochę się pomyśli , jedyny minus to grywalnośc ale jak ktos lubi gre taktyczną mmo to idealna dla niego na bank będzie miał zajęcie na długie miesiące gry jak każda gra, a jak ma sie odrobinę szczęścia i lubi się “hazard” to z itemka wartego xxx zrobi się 1000 krotność kwoty clikając 10 razy :stuck_out_tongue:

Polecam gierkę wracam co jakiś czas :slight_smile:

aa i walic grafikę… :stuck_out_tongue: w tej grze jest więcej postaci do wyboru niż w 50 innych grach razem wziętych nie wliczając w to LOL i dote razem :stuck_out_tongue: