oplaca sie powrocic do gry? gralem kiedys, wbilem 60+ lvl, ale jakos nie mialem czasu na dalsza gre, wie ktos ile gra w to ludzi? czy sa jakies polskie gildie?
@wersja amerykanska
oplaca sie powrocic do gry? gralem kiedys, wbilem 60+ lvl, ale jakos nie mialem czasu na dalsza gre, wie ktos ile gra w to ludzi? czy sa jakies polskie gildie?
@wersja amerykanska
@ref
Czy się opłaca to nie powiem, ale mogę powiedzieć, że po wyjściu tego ostatniego dodatku, grając jedną z tych nowych klas mamy masę questów, które dają w cholerę expa i kasy i w jeden albo 2 dni można mieć chyba nawet i 60 poziom, albo coś koło tego, może i 40, nie pamiętam. Mimo wszystko zrobili duże ułatwienie na sam początek omijając tą "nudniejszą" część gry.
40 lv bije sie 2 dni
oplaca sie oplaca. Ogolnie duzo rzczy dodali, lvl cap to 160, nowe klasy itp. Sam mam 135 lvl i gram od dawna. Co do polskich gildii to jest troche na serwie Mycenae, nie wiem jak na innych
wiec polecilbys jakas gildie na Mycanea? mam tam z 50 lvl~, ale chyba zaczne od poczatku grac, jesli doszly nowe klasy ;p
przyjdz do nas , The Witchers, napisz pozniej jaki nick masz do wyslemy zapro
Temat mozna zamknac
@wersja amerykanska