Jesli istnieja jakies gildie, chetne osoby do gry do AO to prosze o podanie namiaru, chcialbym tez sie dowiedziec najpierw zanim zagram jak wyglada sprawa a raczej roznica EU/Global? Jak z populacja?
Atlantica
Też myślę o powrocie na global.
Jak z populacją?
pare miesiecy temu tez probowalem wrocic, niestety na arenach spotykalem samych doppelgangerow(boty), spotykalem moze jedna osobe na 30 minut, doszedlem do 40 lvla i odpuscilem, to pewnie przez to, ze zamiast 1 porzadnego servera, zrobili pare gdzie praktycznie nikt nie gra, a moze po prostu nie trafilem w pore ;S moze ktos kto aktualnie gra sie udzieli?
Na globalu raczej nie ma problemow z populacja, przynajmniej serw Aleksandria, skok do 130 tez dobre rozwiązanie dla powracających bo od tego zaczyna eis gra z sensem.
pare miesiecy temu tez probowalem wrocic, niestety na arenach spotykalem samych doppelgangerow(boty), spotykalem moze jedna osobe na 30 minut, doszedlem do 40 lvla i odpuscilem, to pewnie przez to, ze zamiast 1 porzadnego servera, zrobili pare gdzie praktycznie nikt nie gra, a moze po prostu nie trafilem w pore ;S moze ktos kto aktualnie gra sie udzieli?
Mam przerwę ,ale zazwyczaj gram - jeżeli chodzi o pvp 100- to nic innego nie ma do zaoferowania, wbicie 120 lvl z czyjąś pomocą to kwestia kilku dni [a nawet 1,ao day]. Dopiero po 100 [czy właściwie 120, gdzie już są ligi 5+,a tam ludzie siedzą] ,ew. jak na siłę pvp to AoA (Arena Of Atlantis,dobre na starcie, ale ilość konfiguracji jest mała przez tamtejszy balans...).
Ogółem z populacją zależy jak patrzysz - Global ma więcej osób niż eu (i nawet 5 serverów!).
Jeszcze co do expienia - robiąc główne questy [choć to też nie jest wymóg] powoli da się dobijać,a z pomocą od paczek za lvl up ciężko nie dawać radę do 100+ solo .
Tak do tematu ,sam wracam raczej na wejście ds'ki , więc jak coś byście chcieli do objaśnienia (serv. alexandria) to walić pm śmiało (czy to tu czy w grze ).
I jak tam, ktoś jutro wraca/spróbuje po raz pierwszy na JumpEvent popatrzeć ?
Jesli istnieja jakies gildie, chetne osoby do gry do AO to prosze o podanie namiaru, chcialbym tez sie dowiedziec najpierw zanim zagram jak wyglada sprawa a raczej roznica EU/Global? Jak z populacja?