Nie jestem członkiem administracji, więc mogę się trochę mylić. Podaję tylko znane sobie dane. Nie mogę sprawdzić z powodu tymczasowego zamknięcia forum.
Prace nad serwerem trwają już od ponad roku. Devi są na/po informatyce, w tum część z 4p. Na dzisiaj jest planowane otwarcie. Dyngeony Cata są oskryptowane w ok. 90%, a klasy w 98%. W Notrhrendzie i Outlandzie większość questów działa, troche gorzej z Kalimdorem i EK. Tan oskryptowanie questów wynosi ok. 99% n niskolevelowych ktainach i chyba 70-100% w tych na wyższe levele. Wszystkie raty będą x1. Działa exp z gatheringu, czego nie zauważyłem na innych privach Cata. Więcej napisze, jak będę mięć dostęp do informacji.
Strona serwera: http://atlantiss.pl/
edit 31.03.2012: Niestety nie jest tak dobrze, jak wcześniej pisałem. Testerzy zawiedli, Heartstone trochę się buguje i inne błędy. Na chwilę obecną nie mogę polecić serwera. Czemu? Jkbym zapewniał wszystkich, że jest bardzo dobrze, to po osiągnięciu przez ten serwer poziomu globala miał by bardzo dobrą opinię, ale STARE bugi by mogły zniechęcić niektórych graczy. Tymczasowy level cap to 70. Są poprawiane high levelowe krainy. Czemu nie 80? Bo greeny cata są lepsze niż epicki wotlk. Goblina i worgena tymczasowo nie ma. Z tego, co wiem to z goblinem wszystko ok, ale worgeni mają trochę bugged zmiany w mapie, a administracja chce, żeby obie rasy doszły w tym samym czasie.
/edit: napisałem w złyn dziale, proszę o przeniesienie tego tematu z [World of Warcraft] do [World of Warcraft > prywatne serwery]