Atlas reactor

Witam,

Atlas Reactor to turowa moba. Jak dla mnie ciekawa, wciągająca i często zabawna. Szukam graczy do wspólnych meczy. Tag: Morhand#0350 gra jest za free (kilka postaci), gracze mają takie same szanse, zasobność portfela nie wpływa na rozgrywkę, przynajmniej na razie.

Pozdrawiam i do zobaczenie in game (po tej samej lub przeciwnej stronie)

Adam

taa a rankedy są tylko dla premium ....... pobrałem grę i planuję spróbowac bo wygląda ciekawie i jak mi sie spodoba to kupie ale gra nie jest typowo f2p bo tak jak pisalem gry rankingowe m.in są dla premium

Jeżeli ranking (który na razie nie jest dostępny) byłby za free, to w sumie już nie było by za co płacić. Normalne że chcą coś zarobić. W każdym razie co czy masz konto premium czy nie to Twoje szanse podczas meczu są takie same. Polecam ;)

Zgłaszam się! Mizaw#6552 Zapraszać mnie do znajo. Grę mam zakupioną.

zarobić na tym że ranking jest płatny ? lel to już nie jest gra f2p. Anyway doczytałem się też że darmowe konta nie mogą kupować żądnych postaci za gotówkę w grze czy może ktoś to potwierdzić ?

Generalnie, jak masz ochotę powalczyć pvp lub przeciw botom, to masz takie same szanse bez znaczenia na rodzaj konta. Za free masz dostępne 5 postaci (co ciekawe, po kilku dniach blokują się te postacie, a możesz grać pięcioma innymi). Nie zauważyłem nigdzie że można kupić postaci za gotówkę w grze. Mnie ta gra na tyle oczarowała że po kilku dniach kupiłem wersję z wszystkimi charakterami. Bardziej kierowałem się możliwością gry w rankingach, bo ja jako gracz starszej daty, nie mam już tego refleksu i opanowania potrzebnego do standardowej moba. Tu muszę pogłówkować i przechytrzyć gracza, lub wspierać sojuszników idąc czasami na pewną śmierć i mam na to te powiedzmy 20-30 sekund do zakończenia ruchu. Niestety ranking jeszcze wyłączony.

Witam,

Atlas Reactor to turowa moba. Jak dla mnie ciekawa, wciągająca i często zabawna. Szukam graczy do wspólnych meczy. Tag: Morhand#0350 gra jest za free (kilka postaci), gracze mają takie same szanse, zasobność portfela nie wpływa na rozgrywkę, przynajmniej na razie.

Pozdrawiam i do zobaczenie in game (po tej samej lub przeciwnej stronie)

Adam