Atlas Reactor

Dzisiaj od 9:00, wejdzie nowy patch do Atlas Reactor. Jest to pierwszy content patch od pełnego release dodający:

- Nową postąć - Su-Ren, pierwszy w grze Melee Support.

- Nowy event - Holo Haunt w tym zadania, skórki, żadnego nowego trybu jeszcze

- Dla tych co ukończyli już pierwszy rozdział nowego sezonu, będą mogli odblokować rozdział drugi.

Dla graczy F2P została zdjęta restrykcja otworzenia jednego lootbox na 3X~ godzin. Każdy może otwierać każdą skrzynkę bez żadnych restrykcji.

Chciałbym dodać, że gracze F2P nadal nie mogą kupować postaci na stałe, mogą jedynie korzystać z darmowej rotacji 6 postaci zmieniającej się co tydzień. Dodatkowo, jeśli osoba zarejestruję się z linku znajomego, będzie mogła grać wszystkimi postaciami przez tydzień. Na wypadek, jakbyście byli zainteresowani, możecie się zarejestrować z mojego linku.

https://reactor.trionworlds.com/account/reg/account-registration-short-flow.action?voucherCode=FRDC92XPCE9XNZ93NFRC&request_locale=en&experience=aaf&utm_source=manual&utm_medium=social&utm_campaign=ascend_invite

Darmowy weekend trwa. Każdy może grać wszystkimi postaciami + do tego exp boost.

od czasu tego posta weszły dwa content patche. Jeden dodający frakcje i ich levelowanie, a drugi nowa postać dpsa. Prośba o zrobienie newsa o grze.

dodatkowo cały czas mam do oddania kopie gry

Kopię gry z full pvp itd ? Jak tak to za ile ? :D

Ja bym poprosił tego atlasa ;P

Nie oddam tego ot tak jakiejs przypadkowej osobie, w koncu kluczyk ma swoja wartosc, a ja chcialbym miec pewnosc ze osoba ktory kluczyk otrzyma bedzie w Atlas Reactor grac, a nie sprzedac/wbic na konto i zapomniec

Nadal bije sie z myslami czy nie probowac utworzyc jakies polskiej mini-spolecznosci wobec gry. Jestem w trakcie przygotowan do pisania MOBA'wego bloga, zobacze jeszcze.

Ja mógłbym się pisać na pomoc a i obiecuje dodanie gry do main steama na którym mam ok 250 gier :)

Mam czas jeszcze sie zastanawiam :)

Jutro nowy rozdzial sezonu sie zaczyna dla zainteresowanych, czesto wychodza do nich jakies content patche, ale w tym tygodniu juz wydali nowego freelancera wiec na za duzo bym nie liczyl

hej szukamy jednej osoby do teamu , planujemy pograc na turniejowej scenie wiec spoko jakby ta osoba juz ogarniala ta gre ( ale nowi z checia do gry tez sie moga sprawdzic )

prosze pisac na priva zainteresowani

Dzisiaj od 9:00, wejdzie nowy patch do Atlas Reactor. Jest to pierwszy content patch od pełnego release dodający:

- Nową postąć - Su-Ren, pierwszy w grze Melee Support.

- Nowy event - Holo Haunt w tym zadania, skórki, żadnego nowego trybu jeszcze

- Dla tych co ukończyli już pierwszy rozdział nowego sezonu, będą mogli odblokować rozdział drugi.

Dla graczy F2P została zdjęta restrykcja otworzenia jednego lootbox na 3X~ godzin. Każdy może otwierać każdą skrzynkę bez żadnych restrykcji.

Chciałbym dodać, że gracze F2P nadal nie mogą kupować postaci na stałe, mogą jedynie korzystać z darmowej rotacji 6 postaci zmieniającej się co tydzień. Dodatkowo, jeśli osoba zarejestruję się z linku znajomego, będzie mogła grać wszystkimi postaciami przez tydzień. Na wypadek, jakbyście byli zainteresowani, możecie się zarejestrować z mojego linku.

https://reactor.trionworlds.com/account/reg/account-registration-short-flow.action?voucherCode=FRDC92XPCE9XNZ93NFRC&request_locale=en&experience=aaf&utm_source=manual&utm_medium=social&utm_campaign=ascend_invite