Atomix Blade & Soul

Co to takiego?

Pierwszy prywatny serwer gry Blade & Soul(chyba nie muszę mówić co to za gra)bazujący na plikach z koreańskiej CBT2.

Strona:

KLIK

KLIK

Jak zagrać:

KLIK

Download:

KLIK

Serwer działa, bo przed podaniem tego do informacji sam sprawdziłem na własne oczy. Polecam tym, który chcą na własne oczy zobaczyć jak gra się prezentuje. To tylko 5gb jak na razie xD Oczywiście większość gry jest po koreańsku, ale spokojnie można grać. Aktualnie trwają alpha testy.

PS.

Jeśli temat się nie spodoba można go usunąć.

YEAH Super ściagam ;) Przed chwilą wpisuje w google priv serv Blade Soul i szukam i wyskoczyla mi stronka, po tym wchodze tutaj na mmorpg.org.pl i widze temat fart :P

Serwer hula od przedwczoraj bodajże. Wiadome mnóstwo bugów jest, ale podstawy można zobaczyć :P

https://picasaweb.google.com/112878365889922284984/BladeSoul?authkey=Gv1sRgCLH80-Kp2bPV6gE - ss-y z gry(w miarę możliwości będę dorzucał)

Co to takiego?

Pierwszy prywatny serwer gry Blade & Soul(chyba nie muszę mówić co to za gra)bazujący na plikach z koreańskiej CBT2.

Strona:

KLIK

KLIK

Jak zagrać:

KLIK

Download:

KLIK

Serwer działa, bo przed podaniem tego do informacji sam sprawdziłem na własne oczy. Polecam tym, który chcą na własne oczy zobaczyć jak gra się prezentuje. To tylko 5gb jak na razie xD Oczywiście większość gry jest po koreańsku, ale spokojnie można grać. Aktualnie trwają alpha testy.

PS.

Jeśli temat się nie spodoba można go usunąć.