Atomix Sro

Witam , szukam chetnych ludzi do zalozenia gildii aktywnej i do dobrego party oraz niezlej zabawy ; ) jesli zbierze sie wiecej ludzi to moze i postawi sie ts'a ; ) chetnych zapraszam do kontaktu tutaj lub gg 7178533

Pozdrawiam Miodek

PS. Oto strona serwera http://sro.atomixro.com/

Czy w gildii będzie dozwolony bot ? Przyjmujecie również chinoli czy tylko europe ? Czy serwer jest stabilny oraz czy są na nim lagi ?

Czy w gildii będzie dozwolony bot ? Przyjmujecie również chinoli czy tylko europe ? Czy serwer jest stabilny oraz czy są na nim lagi ?

na Tym serwerze nie oplaca sie bocic ale mozna , przyjmujemy obie rasy , tak server jest stabilny oraz lagi sa od czasu do czasu ale przewaznie nie ma ; ) a i gildie trzeba zalozyc. mam kilka charow na 110 lvlu ale chcialem zaczac od 0 w pt ; ) ( w starej gildi nikt nie gra )

Tam raty są 150 razy większe czy też raty expa to 150% ? Ile czasu istnieje ten serwer ?

150 razy wiekszy , server stoi ok. 2 miechow napisz na gg to pogadamy ;]

Ja już gram :) Pobralem chwile temu Się cieszę na EUSRO wbilem 75lvl na bocie xd

KonradBolusiek napisz mi na gg ; ) to sie zgadamy ; ]

Też sobie pogram jeśli można, ściągnę dopiero jutro, obadam all.

prosze o kontakt ^^

GG 5126074, zaczynam ściągać.

Gram, blader, nick phreaQ, pisac jak co.

widze ze zaden z was nie potrafi czytac ... chodzilo mi o zebranie ekipy 5-8 ludzi do party ... zeby bic od 1 lvla az do 110 w pt ... solo exp jest nudny a gildie mozna zawsze zrobic...

Kurde zagrał bym w silka ale nigdy na privkah nie grałem. Z kąt pobrać instalek :P

Dobra sory za głupote ju wiem :D mogę grać ściągam ju :P

Ja chętnie zagram spróbuję zachęcic też koło 5 kolegów do grania. Więc ekipa będzie.

Pozdrawiam :)

skoro chcecie zagrac to napisane jest " prosze o kontakt " ... moze ktos na gg napisac i uzgodnic wszystko czy forum zasmiecac tylko ? ... dzieki za odp na gg ofc ; )

btw. potrzeba nam (do party ) :

wiz-

wiz-

wiz-

cler-

cler-

bard-

warrior-

warrior-

Kto kim chce grac pisac , zaczniemy wszyscy razem ; )

Też mógłbym zagrać ale jestem trochę zielony(dobiłem może 20, na globalu)

hehe JA nawet na globalu 20 nie miałem :D ale se . biore Wizza :D nick Bronks ale ściągam klijeta do 19 bd miał słaby net :(

uu silk chętnie zagram :D

kto ze mna nie uzgodni nic na gg to o party moze pomarzyc ... narazie jest tylko 2 ...

btw.

wiz- ja ( Wyjebaniec )

wiz- Bronks

wiz- Blaq

cler-

cler-

bard-

warrior- Astereks

warrior- Eustachy

mam takie 1 pytanie czy macie (mamy) server ts ???